За първи път, откакто официално съобщиха, че отношенията помежду им

...
За първи път, откакто официално съобщиха, че отношенията помежду им
Коментари Харесай

Даниел Петканов проговори за развода с Алекс

За първи път, откогато публично оповестиха, че връзките посред им са охладнели дотолкоз, че стигат до бракоразвод, Даниел Петканов проговори за раздялата си с Алекс Богданска. Макар двамата да се бяха зарекли да не разясняват тематиката, очевидно упреците от страна на почитателите му са го жегнали повечко и Лудият кореспондент реши да изясни в обществените мрежи по какъв начин се е стигнало до решението за развода, видя Plovdiv24.bg.

Във видео в своя инстаграм профил той изяснява, че към момента обича Алекс, и то доста – освен като майка на детето му, само че и като жена. " Просто не можех да продължа да пребивавам с нея при тези условия. Човек би трябвало да направи компромис. Склонен съм да жертвам любовта посред ни в името на това да се запазя като човек, като мъж “, изяснява Дани.

В обясненията си за раздялата Петканов показва, че причина да вземе тежкото решение бил и техният наследник Габриел. Даниел считал, че би трябвало да бъде негов заслужен образец за същински мъж, въпреки че не прецизира какво в държанието на Алекс го е карало да не се усеща мъжага.

Преди време двойката призна, че Алекс изкарва повече пари и работи доста повече от него, което го е потискало. Моделът искаше да си купи личен апартамент, с което Дани не беше склонен и още тогава започнаха проблемите им.

Малко по-късно през днешния ден Лудият кореспондент разгласява видеото в YouTube. Само за няколко часа видеото беше прегледано хиляди пъти.

Коментарите под обявата на Даниел обаче са много спорни. Докато има мъже, които го поддържат, има и онлайн консуматори, които не си икономисват рецензиите към него и дефинират решението му като егоистично и такова на мъж, който се е чувствал заплашен от триумфите на жена си. Вместо да я поддържа и да се радва за нейния напредък, той е избрал да я смачка, подценява и в последна сметка - да я остави.

" Значи да разбираме, че вместо да си стегнеш г”за и да бачкаш, с цел да застанеш до жена си, като сполучлив мъж, ти реши че е по-мъжко да се разведеш?! " ;

" Комплексите са ти допълнително... " ;

" Много хора мислиха и вероятно още мислят, че имиджът на Александра е напълно основан от теб, че надали не Алекс е това, което е с помощта на теб и че цялата известност и триумфи в нейния живот са по твоя заслуга. Това е може би най-голямата илюзия, който човек може да сътвори единствено и единствено да не признае подемът на една амбициозна, работлива и целенасочена жена, която все пак, което се изля по неин адрес преди години, въпреки всичко сподели на хората що за човек е, и те я обикнаха, поради това. Връщам се още веднъж на видеото ти и моята доктрина се удостоверява - индивидът, подвластен от сянката на другия СИ ТИ. ", пишат някои от потребителите в обществените мрежи към видеото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР