„За нас избори сега означава още хаос, задълбочаване на кризите,

...
„За нас избори сега означава още хаос, задълбочаване на кризите,
Коментари Харесай

Нинова: Избори сега за нас значат задълбочаване на кризите, знаем как да продължим напред

„ За нас избори в този момент значи още безпорядък, задълбочаване на рецесиите, липса на Народно заседание, което да взима съответни решения, неопределеност и неустановеност “, сподели на ексклузивен брифинг водачът на Българска социалистическа партия и министър на стопанската система Корнелия Нинова, представена от bTV.

Тя назова такива избори „ нелогични “ и „ нездравословни “ в този миг. „ Ние сме виновна и рационална партия, носим отговорността за присъединяване в това ръководство и знаем по какъв начин да продължим напред “, сподели тя.

" Категорично поддържаме политиката, декларирана от премиера Петков и от „ Продължаваме промяната “, за битка с корупцията и с модела „ ГЕРБ “. Пет години в съпротива водим доста тежка борба с този модел, имаме най-вече опит и рани от нея. Категорични сме, че ще продължим по този метод “, съобщи още Нинова.
По думите ѝ на всички места е обрасло със зависимости, с обири и със бойкот на хора от предходния модел.

Корнелия Нинова съобщи още, че Българска социалистическа партия поддържа кандидатурата на Бойко Рашков за КПКОНПИ.
Що се отнася до търсенето на болшинство в държавно управление на малцинството довечера Българска социалистическа партия има съдружен лидерски съвет, където този въпрос ще бъде разискван.

" За нас най-важно в кратковременен проект е да се одобри актуализацията на бюджета ", посочи Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР