За министър на труда и социалната политика в проектокабинета на

...
За министър на труда и социалната политика в проектокабинета на
Коментари Харесай

Теодора Пенева е предложена за министър на труда и социалната политика

За министър на труда и обществената политика в проектокабинета на Пламен Николов е препоръчана Теодора Пенева. 

Според биографичната информация на уеб страницата на " ИТН " тя е приключила Икономика и ръководство по браншове - енергетика, инфраструктура и обществени услуги в СУ " Св. Климент Охридски ", " Управление на институциите за обществена работа " в СУ " Св. Климент Охридски ", " Международна стопанска система " в Пекински университет. 

Била е заместник-директор в Социологическа организация Китай All China Marketing Research, специалист пазарни разбори в ЕВН България, продуктов управител в ЕМИС, основен помощник в Българска академия на науките - секция " Публични политики и обществени промени " и " Международна стопанска система ". 

Теодора Пенева има над 17 години удобен и управнически опит в проучванията на пазари, браншове и браншове, както и в създаването на тактики за развиване на активността на компании в Китай и за развиване на обществени услуги в България. 

От 2017 година работи в системата на Българска академия на науките и придобива на практика опит в стратегически проучвания на национално равнище, в създаването на държавни политики и национални секторни тактики. Участва в екипа по план " Изготвяне на национална тактика в региона на енергетиката " в частите за ползване, пазар на труда и интернационален пазар. 

Има опит с ръководство на планове, добит в работата по социологически и секторни изследвания в Китай и независимо управление на планове в България. Също по този начин има опит в методите на премерване на енергийната беднотия и оценка на разнообразни типове политики за понижаване на енергийната беднотия, общата беднотия, и политики за бранш обществени услуги. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР