Павел и Юстина Слечка, полски травъл инфлуенсъри, които стоят зад

...
Павел и Юстина Слечка, полски травъл инфлуенсъри, които стоят зад
Коментари Харесай

Полски травъл инфлуенсъри обиколиха България с кемпер по проект на Министерство на туризма

Павел и Юстина Слечка, полски травъл инфлуенсъри, които стоят зад известния инстаграм акаунт @couple.away, обиколиха България, като със своите изявления популяризират страната ни пред повече от 146 хиляди индивида в обществените мрежи. По покана на Министерството на туризма, двойката дойде в България на 6 май със личен кемпер, идвайки от Краков, Полша. В продължение на повече от една седмица те посетиха разнообразни градове, села и забележителности в цяла България, споделяйки всекидневно своето странствуване пред почитателите си с любопитни авторски фрагменти.

Поканата към известните травъл блогъри е инициирана и осъществена със съдействието на туристическото аташе на България във Варшава Николай Костов. Рекламно-опознавателният тур е част от огромната акция на Министерството на туризма за разпространение на дестинация България измежду непозната аудитория, запознавайки я с разнообразните благоприятни условия за отдих и завършения, които страната ни предлага. В съответния случай обаче, Павел и Юстина, не пътуват по подготвена стратегия, а се любуват на своята обиколка без прецизен график, откривайки опциите за туризъм в страната със личния кемпер.

Младите инфлуенсъри избират сами кои забележителности да прегледат, а цялото им странствуване в страната ни може да се наблюдава през Инстаграм профила им (https://www.instagram.com/couple.away/). Те посетиха Белоградчишките скали, Копривщица, Рилския манастир и Рилските езера, Банско, Ловеч, Деветашката пещера, Крушунските водопади и Еменския каньон.

Още с идването си у нас двойката всекидневно разгласява красиви авторски фрагменти на българската природа, постоянно снимани с дрон, споделяйки в същото време своите усещания от посетените места и давайки препоръки към бъдещи полски туристи. В някои от своите изявления те описват любопитни обстоятелства за посетените забележителности, като, да вземем за пример - за процесите по какъв начин са се формирали Белоградчишките скали и какво се е случило с прилепите в Деветашката пещера. В други изявления, инфлуенсърите споделят за своите прекарвания в локални заведения за хранене и диалозите им с локални хора, които срещат по пътя си. По този метод инцидентно научили за Крушунските водопади, които вземат решение след това да посетят, споделят Павел и Юстина.

Съдържанието на младите инфлуенсъри е концентрирано върху естествения и културно-историческия туризъм у нас, като до този миг се вижда висока ангажираност от страна на аудиторията им.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР