За да няма съмнение относно ефективността на този метод за

...
За да няма съмнение относно ефективността на този метод за
Коментари Харесай

Най-добрият метод за пречистване на черния дроб

За да няма подозрение по отношение на успеваемостта на този способ за пречистване на черния дроб, дано кажем няколко думи за изгодите от овеса и неговите преимущества пред другите способи за пречистване.

На първо място, овесът съдържа огромно количество хранителни субстанции, в това число протеини, мазнини и въглехидрати, които са толкоз нужни на организма ни за естествен живот. Освен това съдържа минерали и витамини, които възстановяват действието на човешкото тяло, написа blitz.bg

Струва си да отбележим също, че овесът има цялостен набор от лечебни свойства. Специално внимание заслужават противовъзпалителните, диуретични, жлъчегонни, обгръщащи и хемопоетични дейности. И последното преимущество на овеса е неговата сигурност и мекост. За разлика от останалите различни способи прочистването с овес е най-щадящото за организма, само че в това време и много дейно.

Особености на прочистването на черния дроб с овес

За да може прочистването да донесе мечтаните резултати и да не навреди на тялото, то би трябвало да се извърши в сходство с всички правила. Ако решите да започнете да прочиствате черния си дроб, би трябвало да се придържате към здравословна диета, като изключите всички мазни и пържени храни, както и всевъзможен алкохол от нея.

За приготвянето на специфични овесени отвари и настойки, които ще са нужни за процедурата, се употребяват единствено непреработени и нерафинирани зърна, при които всички свойства на овеса са изцяло непокътнати. Можете да закупите подобен овес в профилирани магазини или на пазара.

За да се чувствате постоянно в отлична форма, би трябвало да вършиме прочиствате с овес най-малко 1-2 пъти годишно.

Демисезонните интервали са най-подходящи за това, а точно – пролетта и есента, когато тялото е най-податливо на въздействието на разнообразни средства, като отварата от овес.

Противопоказания

Прочистването на черния дроб с овес има освен преимущества, само че и противопоказания, които вършат тази процедура невъзможна за избрана категория хора. Това са тези, страдащи от болести на сърцето, бъбреците, жлъчния мехур и черния дроб. Също по този начин не се предлага да се прибягва до сходен способ на пречистване при нараснала киселинност на стомаха и сензитивност към обособените съставни елементи на овеса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР