За да изглеждате по-млади, по-свежи и по-интересни не е необходимо

...
За да изглеждате по-млади, по-свежи и по-интересни не е необходимо
Коментари Харесай

Летни модни прически за жени 45+: 15 красиви идеи

За да изглеждате по-млади, по-свежи и по-интересни не е належащо да се прибягва до помощта на пластична хирургия  и други радикални ограничения. Правилната прическа на жена на възраст 40+ е елегантна, крие минусите на външния тип и акцентира нейното достолепие.

1. 

Стилистите оферират да се извърнат към класиката и да изберете вид от прическите, които няма да излязат от мода и постоянно ще бъдат в наклонност.

1. Пикси

Тази прическа има задоволително смелост, бляскавост и жанр, тя е в положение да направи облика млад и нетривиален. Ако не се страхувате да измененията радикално дължината – изберете пикси. Ще направи силуета по-лек, по-въздушен. Така че това е превъзходен избор за смели, дейни дами, които ценят времето си.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

2. Гарзон

Гарсон е класика, която не излиза от мода и единствено става все по-съвършена. Струва си да изберете нежни ниски дами с пропорционални и верни черти. Краткото уиски  акцентират изразените недостатъци на лицето. Също по този начин, Гарсон не е подобаващ за дами с лице под форма на кръг или квадрат.

9.

3. Стълба

Ако не сте подготвени да се разделите с дължината, тогава изберете опцията за междинни влакна. Късите стълби прелестно крият дефекти на външния тип, вършат лицето изтънчено, грациозно. Без значение какъв вид човек – стълбата е добре подобаваща за всеки вид.

10.

11.

12.

4. Боб

Универсална прическа, която може да бъде съчетана с всеки вид лице. Дължината варира от къса до удължена, можете да допълвате всевъзможен тип бретон. Структурата на кичурите не е значима – бобът наподобява ужасно на гъста и тънка, рядка коса. Боб основава размер, рисува контур, скрива недостатъци на лицето и овала.

13.

14.

15.

Изборът на прически за възрастова категория 45+ зависи освен от типа на лицето, изберете варианти, които ви вършат по-млади и по-красиви.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР