Ювентус занапред ще се наложи отново да залага повече на

...
Ювентус занапред ще се наложи отново да залага повече на
Коментари Харесай

Гризман, Асенсио и Пулишич са в полезрението на Ювентус

Ювентус отсега нататък ще се наложи още веднъж да залага повече на свободни сътрудници и на по-евтини опитни футболисти за селекцията си. Това стана ясно след днешното заседание на Борда на шефовете. Както се и очакваше, на него бяха прегледани финансите на торинци, които не са в изключително положително положение сега. Така че новата политика ще бъде въведена тъкмо за икономисване на пари, оповестява " Гадзета дело Спорт ".

В последните години Ювентус постоянно прибягваше до привличане на свободни сътрудници и това не е нещо ново за клуба. И това лято " бианконерите " взеха двама играчи по тази скица. Става дума за Пол Погба и Анхел Ди Мария.

В клуба също по този начин ще развиват повече свои играчи от школата, които ще получават късмет да се наложат в първия състав.

Междувременно в Юве към този момент са набелязали няколко имена като евентуални трансферни цели за бъдещето. Сред тях са Антоан Гризман, Марко Асенсио и Кристиан Пулишич.

Гризман играе чартърен в Атлетико Мадрид от Барселона, само че на този стадий наподобява, че " дюшекчиите " не считат да платят клаузата му за откупуване. Така той евентуално ще се завърне в Барселона през лятото, а каталунците ще му търсят покупател и Юве може да се възползва и да опита да го вземе против неголяма сума.

Асенсио пък продължава да е в ролята на запаса на " Сантиаго Бернабеу ", като е записал едвам 4 мача от началото на сезона. Неговият контракт е до лятото и торинци могат да пробват да го вземат като свободен сътрудник.

Пулишич има контракт с Челси до 2024 година, само че и той е по-скоро запаса на " Стамфорд Бридж ". Макар да заплатиха 64 милиона евро за правата му, в този момент лондончани ще се съгласят да го продадат за много по-ниска сума.

Ювентус има и други набелязани играчи, като измежду тях са левият бек на Бенфика Алехандро Грималдо, който също е с изтичащ контракт, както и Серхио Регилон от Тотнъм

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР