Юристката Мария Крънчева написа остър коментар във фейсбук, свързан с

...
Юристката Мария Крънчева написа остър коментар във фейсбук, свързан с
Коментари Харесай

Юрист: Новобогаташът Антони Тренчев е уплашен, Nexo остро влиза в политиката

Юристката Мария Крънчева написа изострен коментар във фейсбук, обвързван с боса на Nexo Антони Тренчев.

Вижте разбора й:

Повтарянето на “кюлчета, пачки, чекмеджета… ” или “20-30 години една тайфа ни ръководи ” (сякаш преди този момент комунизма беше прекрасно) и заканите ще съдим България за 1 милиарда, е превръщане риториката против Гешев и остро нахлуване в политиката.

Тренчев и NEXO ще бъдат употребени в предизборната акция интензивно.

А има ли съображение за паника за вероятно дело против България?

Мотивът, който посочи Тренчев за завеждане на бъдещо дело е: Прокуратурата е провалила листването на NEXO на борсата Nasdaq. А по какъв начин чакат това да стане откакто към този момент имат възбрана за 5 години да оперират в Съединени американски щати и да върнат парите на всички американски вложители?

Реклама

Не е ли в действителност Летиша Джеймс Главният Прокурор на Ню Йорк тази, която осуети вероятното листване на борсата? Защо не заведе дело против Съединени американски щати, ами против България?

Друг аспект е какво нарушаване е позволено от българската прокуратура да води следствие против Нексо? Та те не са “свещена крава ”, която не може да бъде обект на инспекции и следствия.

А и това точно би трябвало да прави Прокуратурата, няма друга работа. Значи като е дейна, “Ама за какво е толкоз дейна? ”. Ако не е дейна, “Ааааама за какво не е дейна? ” Няма угодия. Няма.

За мен това са предизборни димки за наивници от един изплашен парвеню, на който пред очите му се срутва най-голямото нещо, което е сътворил.

Както сподели една моя фейсбук другарка психолог след двете му тв участия: “Безпомощност лъха от това поведение… ”

Арогантна беззащитност и безпочвени закани без доказателства и причини. “
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР