Юрген Клоп сравни старта на сезона на Ливърпул с кампанията

...
Юрген Клоп сравни старта на сезона на Ливърпул с кампанията
Коментари Харесай

Клоп: След мача с Наполи си признахме, че сме ударили дъното и нещо трябва да се промени

Юрген Клоп съпостави старта на сезона на Ливърпул с акцията по отбрана на купата във Висшата лига, когато " алените " бяха обезкървени от безбройни травми. Те имат 11 точки и единствено две победи в първите си седем мача.

Мениджърът на " алените " има вяра, че през тази година Ливърпул е изправен пред сходно предизвикателство.

" Не ми се приказва доста за това, само че преди две години бяхме в сходна обстановка. Отново загубихме доста хора и трябваше да търсим решения в придвижване ", съобщи Клоп на конференция преди мача от Шампионската лига против Рейнджърс.

" Тогава отново изгубихме стила ни на игра и хората не ни разпознаваха на терена. Носехме същите фланелки, само че не се представяхме по същия метод. В последна сметка намерихме излаз и се надявам в този момент да се случи същото ".

" Търпение ” не е на 100 % вярната дума, само че би трябвало да бъдем търпеливи и още веднъж да вършим всичко малко по малко, до момента в който не проработи още веднъж. Може би ще се получи по друг метод, само че все тая, подготвени сме ".

Програмата няма да чака Ливърпул и тя е изключително тежка. Този вторник " алените " играят с Рейнджърс и Клоп нямаше доста време да промени нещата с тренировки. Напредъкът от успеха против Аякс предишния месец сякаш бе премахнат от паузата за интернационалните мачове.

" Нямаме никакво време, само че би трябвало да подобряваме играта ни. Дали може това да се случи бързо? Не съм сигурен. Имахме един градивен диалог след мача с Наполи, в който си признахме, че сме блъснали дъното и нещо би трябвало да се промени ", продължи той.

" Както и в живота, намираш казуса, мислиш върху него и върху решение. Очакваш да го намериш мигновено, само че във футбола това рядко се случва. Трябва неизменност, по-добра отбрана и по-добро нахлуване. На процедура - всичко ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР