ДАЛАС (AP) — Нападателят на Далас Старс Тайлър Сегуин беше

...
ДАЛАС (AP) — Нападателят на Далас Старс Тайлър Сегуин беше
Коментари Харесай

Отмъщението на Вегас срещу нападателя на Старс Сегуин струва скъпо, тъй като защитаващият титлата си Найтс вече следва серия

ДАЛАС (AP) — Нападателят на Далас Старс Тайлър Сегуин беше за малко на леда с разкървавен нос и малко зашеметен, откакто удари лице от Алекс Пиетранджело.

Този огромен размах с бекхенд от Пиетранджело, до момента в който двамата бяха дружно против дъската, сигурно беше възмездие за Вегас Голдън Найтс против Сегуин, който по-рано през същия интервал получи дузпа за противозаконен чек до главата на Шей Теодор.

Но това струваше скъпо за настоящите първенци на Купа Стенли Найтс, които ненадейно изостанаха в серията от първия кръг за първи път. Джейсън Робъртсън вкара зелената светлина в последвалата мощна игра и Звездите стигнаха до победа с 3-2 в мач 5 в сряда вечерта.

„ Той е водач в този тим. Плейофите са прочувствено време и това е оживена среда “, сподели бранителят на Найтс Алек Мартинез за Пиетранджело. „ Не можеш да спечелиш и без страсти, само че би трябвало да ги държиш под надзор. “

Пиетрангело не приказва с медиите след мача.

„ Момчетата ветерани би трябвало да знаят по-добре. Не ни...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР