Йорданка Фандъкова подари на ДжиПи груп 79 дни отсрочка за

...
Йорданка Фандъкова подари на ДжиПи груп 79 дни отсрочка за
Коментари Харесай

Спаси София: Фандъкова подари 80 дни отсрочка на GP Group

Йорданка Фандъкова подари на ДжиПи груп 79 дни пролонгация за ремонта на ул. Граф Игнатиев. С това следващо отсрочване, крайният период за ремонта се измества за кой ли път - от 3 март на 21 май тази година.
Освен 48 дни поради зимата, строителят получава спомагателни 31 дни пролонгация за " дъждове напролет и лятото ". Недоумяваме по какъв начин се дава пролонгация за съвсем всеки ден без съвършено време - дъждът не е висша мощ или непредвидимо събитие. Представете си строителите на метрото, чиито период за осъществяване е 4-годишен, да изискат пролонгация от две години за всеки ден с дъжд или сняг. Да не приказваме по какъв начин през лятото строители по улицата съвсем не се виждаха, само че на софиянци непрестанно се споделяше, че всичко е в период.

Маските паднаха - към този момент на всички е ясно, че Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova и нейната администрация пазят частните ползи на строителната компания, вместо ползите на софиянци. Добре си спомняме по какъв начин " безкомпромисната към качеството и периодите " Фандъкова даде обещание санкция от 240 000 лева за всеки ден забавяне, а в този момент дава голяма пролонгация.

Но, г-жо кмет, не 79, 179 дни пролонгация да дадете на обичаната компания, подредените към този момент настилки няма да станат равни, линиите за слепи - по-малко сбъркани, осветлението - задоволително, а улицата неосеяна с тръби, замазки, хидранти, отвратителни " ограничители "... Явно цяла година самообладание от страна на софиянци и загуби от страна на бизнеса няма да стигне, с цел да получим красива централна улица, каквато с неспокойствие чакахме и заслужаваме.

Ние от Спаси София сме отвратени от държанието Ви, г-жо кмет, и от цялостната неспособност или отвращение на подопечната Ви администрация да управлява ремонтните действия. Убедени сме, че софиянци няма да позволен да бъдат правени на маймуни и на изборите ще санкционират както Вас, по този начин и ръководещата в София партия. Това към този момент не се търпи!

#СпасиСофия #ГафИгнатиев #ПодаръкЗаGP #ХодетеСиВече

" Спаси София ", Facebook
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР