Вярвате или не, разположението на планетите влияе много на живота

...
Вярвате или не, разположението на планетите влияе много на живота
Коментари Харесай

ХОРОСКОП за всеки ден от 7.02 до 13.02.2022 според планетите

Вярвате или не, разположението на планетите въздейства доста на живота ни, усеща ни и дейностите ни.

Вижте какво ни следва през тази седмица:

07.02. Понеделник. Денят е доста подобаващ за работа и нареждане на финанси. Съсредоточите ли се към значимите неща, значи всичко ще мине добре.

08.02. Вторник. Днес имате за задача да прекарате деня си допустимо най-позитивно, два пъти по-добре от през вчерашния ден, като посветите вечерта на фамилията и децата.

09.02. Сряда. Щом през днешния ден сте ядосани на света, значи и тези към вас ще ви отговорят със същото. Всичко, което чувствате през днешния ден, ще се върне при вас със същата мощ, тъй че бъдете по-позитивни.

10.02. Четвъртък. Интересен ден, в който сте подготвени да зарадвате другите с естествения си сексапил. Предприемете дейности! Възможно е смяна.

11.02. Петък. Денят, в който е по-добре да не се напрягате: не ходете на пазар, с цел да не харчите повече от необходимото; не се грижете за неща, които могат сами да се решат.

12.02. Събота. Ден, който може да посветите на фамилията си. Хубаво е през днешния ден да слушате интуицията си. И щом тя ви каже да си купите лотариен билет, направете го!

13.02. Неделя. Починете си. Денят ще е спокоен, отдайте се на релакс и спа процедури.

Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР