Всякакви неща се случват в живота. Дори и такива. Всъщност

...
Всякакви неща се случват в живота. Дори и такива. Всъщност
Коментари Харесай

Помощ! Приятелката ми се опитва да открадне мъжа ми

Всякакви неща се случват в живота. Дори и такива. Всъщност обстановката, в която една жена стартира да върти обич с мъжа на приятелката си, никак не е необичайност. Как да реагирате?

Той получава есемеси „ късно “

Съвсем обикновено е вашият сътрудник да има другари, с които да споделя своите мъжки секрети. Но в случай че получава известия късно вечер, в случай че крие телефона си и наподобява обезпокоен, когато той изпиука - това е знак, че нещо се случва зад тила ви. Почти несъмнено е, че някъде има друга, която намира " смотаната " ви половинка за същински преференциална партия - прелъстителен, секси, изобщо джакпот от лотарията! И приятелката ви не е застрахована от тази пакост.



Приятелката ви непрекъснато приказва за него или ви разпитва

Ако усетите, че ваша другарка демонстрира прекомерно огромен интерес към мъжа ви – непрекъснато ви пита какво прави той, с какво се занимава, за какво не го взимате по-често с вас – внимавайте – това може да е сигнал, че за нея той е освен това от „ симпатичният мъж на другарка “. Имайте си едно мислено и наблюдавайте!

Приятелката ви честичко ви гостува или излиза с вас

Виждате, че тя непрекъснато харесва съвсем всичко, което той разгласява, разяснява и се намесва в диалозите му в обществените мрежи. Излизате на открито и внезапно тя се оказва „ инцидентно “ там, където сте и вие. В почивните дни ви звъни с молба, в случай че може вашият сътрудник да ѝ помогне с нещо (пренасяне на нова мебел; корекция на апарат и т. н.). Тя е постоянно „ сама и безпомощна “… Сега разбирате ли, че нещо се случва под носа ви?

Как да реагирате?

Запазете успокоение

Дори да ви е загатнал, че желае да се разделите, не бързайте да си събирате багажа - или неговият. Напротив. Отидете на спа, правете се на разсеяни. Понякога тези прояви бързо им минават на мъжете.

Говорете, обсъдете!

Започнете да му обръщате повече внимание. Питайте го за неща, които знаете, че харесва или пък са значими за него. Може просто да сте го неглижирали в последно време и той да си е намерил друга, която да го обсипе с нужното внимание.



Говорете с приятелката си

Ако сте забелязали нещо неправилно, добре е да го споделите с приятелката си. Кажете ѝ какво ви тормози. Дайте й да разбере, че не ви харесва да протяга ръка към половинката ви.

Според разнообразни експерти по връзки и връзки, в случай че желаете да запазите брака или връзката си, обърнете внимание на половинката си. Бъдете заинтересувани от живота на вашия сътрудник и той ще бъде заинтересуван от вас.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР