Всяка вечер тя изгрява и свети редом до звездите на

...
Всяка вечер тя изгрява и свети редом до звездите на
Коментари Харесай

Учени: Луната е космически кораб

Всяка вечер тя изгрява и свети паралелно до звездите на небето. Хиляди поети са я възпели в стиховете си. Хиляди влюбени двойки са се разхождали хванати за ръка под бледите и лъчи. Била е обожествявана от античните ни прадеди.

Американците даже настояват, че са стъпили на нея. Милиарди очи я гледат всяка вечер, само че никой не вижда, че Луната в действителност е великански галактически транспортен съд.

Луната владее мислите и сънищата ни от хилядолетия. Но какво тъкмо знаем за нея? Въпреки, че тя е най – близкия до Земята галактически обект, има изумително доста неща, които не знаем за нея.

 НЛО

Различни странни характерности на Луната са създали усещане на учени от разнообразни краища на света. Повечето от астрономите считат, че тя е основана след мощен конфликт сред Земята и галактическо тяло с размерите на Марс. Въпреки многото експедиции до повърхността и към момента не е изцяло обяснен точния и вътрешен градеж.

Подробно проучване на придвижването на Луната демонстрира, че поради размера й и хипотетичната й компактност, явно има някаква неточност в орбитата й. Допълнителните астрономически данни изясняват този факт с това, чу някои елементи на естествения сателит на Земята са с по-малка компактност от други.

 Космически транспортен съд

Някои учени стигат още по-далеч – съгласно тях Луната е куха от вътрешната страна. Като доказателство за това показват характерния тон, сходен на звънец, който се записва всякога, когато астероид удари лунната повърхнина. Повече от час непрекъснат екот се чува от Луната, когато на 2 ноември 1969 година екипажът на Аполо пуска лунарен модул на повърхността й.

Група руски учени предлага революционна нова концепция за произхода на спътника на Земята. През 1970 година Михаил Васин и Александър Шчербаков от руската Академия на науките за първи път афишират гласно, че Луната в действителност е... галактически транспортен съд.

 Спътник на Земята

Според тях Луната е кух обект, дело на незнайни извънземни галактически същества, които разполагат с непозната за нас технология. По думите на руските учени големи машини са прокопали вътрешността на спътника ни, като са оставили непокътната външната скална обвивка. Много от бранителите на тази доктрина даже демонстрират снимани от НАСА разнообразни НЛО обекти.

Доколко теорията на руските учени е действителна е мъчно са се реши. Факт е, че химическия състав на пясъка под скалите на Луната доста се разграничава от състава на самите скали. Може би тъй като идва от напълно друго място?

Никой към момента не е обяснил произхода на кратерите на галактическо тяло, което в никакъв случай не е било задоволително горещо, с цел да има вулканична активност на него. Няма и пояснение за тайнствените лунни трусове, които явно следват избран модел.

Учудването на учените се укрепва и от събитието, че лунната кора е доста по-твърда от предстоящото. Изследователите от НАСА са разкрили това, когато едвам на няколко сантиметра под повърхността на луната почнали да излизат железни стружки. Дали американската сонда не е надраскала боята на извънземния транспортен съд?

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР