Всички французи, които ползват железопътния превоз в страната, ще изпитат

...
Всички французи, които ползват железопътния превоз в страната, ще изпитат
Коментари Харесай

Протестите във Франция ще продължат и по Коледа

Всички французи, които употребяват железопътния транспорт в страната, ще изпитат стеснение по време на празниците, предизвести своите клиенти железопътната компания SNCF, заяви Франс прес, представен от Българска телеграфна агенция.

" Няма да има помирение по Коледа, в случай че държавното управление не се вразуми преди този момент ", предизвести пред радио Франс инфо Лоран Брюн, общоприет секретар на синдиката на железничарите към Общата конфедерация на труда (CGT).

Конфедерацията е непоколебима за решението си да продължат митингите против пенсионната промяна, даже и по новогодишните празници.

Според източник от железопътната компания 75% машинистите няма да бъдат наранени от промяната. Както и 58% от чиновниците по гарите. Междувременно, 40% от личния състав или към 52 000 души ще изгубят последните шест месеца от стажа си като се прави пресмятане на пенсията, заяви Дидие Матис, общоприет секретар на браншовото поделение в Националния профсъюз на самостоятелните синдикати (Unsa), вторият синдикат в SNCF.

Ръководители на компанията и синдикати през днешния ден ще стартират съвещания за изискванията за прекосяване към универсална пенсионна система на машинистите. Това ще засегне чиновниците родени след 1 януари 1985 година, както и железничарите, родени след 1 януари 1980 година

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|П
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР