Всички добре познаваме сериала Двама мъже и половина и въпреки,

...
Всички добре познаваме сериала Двама мъже и половина и въпреки,
Коментари Харесай

Тежкото здравословно състояние на една от акрисите от Двама мъже и половина

Всички добре познаваме сериала " Двама мъже и половина " и макар, че любимецът ни постоянно е бил Чарли Шиийн, поради невероятната му роля на Чарли Харпър, измежду любимците ни безспорно е и Кончита Феръл в облика ѝ на домашната помощница Бърта.
 Джон Крайър,
Каква е повода за " разпадането " на Чарли Шийн

Джон Крайър се връща към положителното остаряло време

Затова и ужасно доста се натъжихме да разберем, че актрисата е получила инфаркт и е с заплаха за живота. Според TMZ, брачният партньор ѝ Арни Андерсън споделя, че през май месец тя е била призната в болница, поради заболяване, с което се бори още от декември. Актрисата обаче е получила зараза, което е наложило и намесата на лекарите.

Затова тя е била призната в незабавното поделение, където няколко дни по-късно е получила инфаркт. Въпреки че лекарите са съумели да възстановят активността му, съгласно брачна половинка ѝ Кончита още веднъж се е влошила, което е наложило да бъде сложена на изкуствено дишане и диализа.

View this post on Instagram
A post shared by Two and a half Men Fanpage (@two.and.a.half.man) on Feb 26, 2019 at 2:00am PST

Въпреки че сега не е с риск за живота и положението е сякаш е устойчиво, тя има проблеми с връзката и разпознаването на някои предмети. Тъй като казусът е неврологичен, лекарите няма какво повече да създадат, с изключение на да се надяват, че сама ще се усъвършенства с течение на времето.

View this post on Instagram
A post shared by Two and a half Men Fanpage (@two.and.a.half.man) on Mar 26, 2020 at 6:03am PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР