Вселената ни дава знаци. Тя винаги ни показва правилния път,

...
Вселената ни дава знаци. Тя винаги ни показва правилния път,
Коментари Харесай

Знаци от съдбата, които трябва да се научите да забелязвате

Вселената ни дава знаци. Тя постоянно ни демонстрира верния път, по тази причина е доста значимо да се научим да виждаме и дешифрираме инструкциите ѝ.

С тази цел изключително сполучливо се оправят бразилските шамани. Ще се поучим от тях. Ето какво поучават те.

Подарък от ориста

Изведнъж намирате нещо от дълго време изгубено

Заедно с от дълго време изгубените движимости, нещо от предишното се връща в нашия живот. Ако това са документи, това значи, че животът ви просто се подрежда, допустимо е да сключите нови покупко-продажби, които ще бъдат сполучливи. Можете да купите самолетни билети за отмора, която също ще бъде доста сполучлива.

Снимка или нещо, което е обвързвано с минали връзки, носи обръщение. Това значи, че индивидът, с който сте се разделили, ви прости или мисли за вас. Може би скоро ще се появи още веднъж във вашия живот.

Вие сънувате еднакъв сън

В множеството сънища засягат сегашни незначителни проблеми. Толкова незначителни, че тези сънища се не помнят незабавно след пробуждане. Ако помните съня си, това значи, че ви носи значима информация.

Повтарящият се сън е мощен знак, че би трябвало да му обърнете внимание и да го дешифрирате. Подобен сън носи тъкмо предизвестие. Можете да си го обясните сами, като напишете основните думи, които чувате в него, основните места, хората, които се появяват в него, и се замислете каква е връзката на тези знаци в действителния живот.

Злополука

Това е последното предизвестие от Вселената, че сте на неверния път. Тя ви е давала знаци, които не са навредили на вашето здраве, само че вие настойчиво не сте ги забелязвали.

Инцидентът се случва на тези, които би трябвало да спрат и да се замислят. Не инцидентно има пауза, основана от събитията.

Светът ви демонстрира знаци

Сравнително постоянно, той ви изпраща фраза-отговор на въпроса, който ви изтезава или знак за това какво да извършите. Ако постоянно срещате разнообразни знаци в заглавията на публикациите, в книгите, едно и също изречение, което остава в паметта ви, това не е инцидентно.

Тази фраза може да е в ария или да я чуете в диалог на непознати. Това може да се смята за знак единствено в случай че не го притегляте несъзнателно. Той безусловно се забива в главата ви.

Крадат ви пари, загубвате скъпо нещо, скапва ви се колата

Когато Вселената вземе нещо осезаемо от вас, това постоянно значи нещо положително. Загубените пари значат, че сте прикрепени към материалните неща, съжалявате за някого или обвинявате себе си в нещо. Трябва да преразгледате вашето отношение към финансите. Парите се дават на тези, които знаят по какъв начин да ги ръководят вярно.

Вижте още: Тази алегория ще ви помогне със завистта, гнева и обидите

Вещите имат свойството да натрупват вашата сила. Когато те са мощно негативно заредени, те се изгубват. Така се реализира нулиране и отплата. Това е знак, че Вселената желае да ви запази.

Съветът на мъдреците е да обръщате внимание на знаците, които ориста ви дава. Може да ви бъде дадена една опция от хиляди, с цел да измененията живота си към по-добро.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР