Всеки може да напълнее, но всеки напълнява по различен начин.

...
Всеки може да напълнее, но всеки напълнява по различен начин.
Коментари Харесай

Причини за напълняване в различните части на тялото

Всеки може да напълнее, само че всеки напълнява по друг метод. На едни е коремът, на други задните елементи и ръцете, а на трети — лицето. Това е по този начин, тъй като мястото значи нещо съответно, та даже и точната причина за напълняването. Както може да си представиш, за това играят роля доста фактори:

Корем

Изразените форми в корема и даже малко шкембе, може да се дължат на потреблението на алкохол. Намаляването му може да избави от бирено коремче както мъжете, по този начин и дамите. Алкохолът не вреди единствено на фигурата, а и на здравето.

Горна част на тялото

Мазнинни депа се оформят там при редовно преяждане. Осъзнатото хранене оказва помощ за понижаване приема на непотребни храни и изключително — захар. Движението също оказва помощ против тази наклонност – пробвай спортове, които обичаш като тичане, разходки, плуване.

Задни елементи и бедра

Това са типични зони за пълнеене при дамите, което се дължи на хормонален дисбаланс. Добре оказва помощ избягването на дългото седене и намаляването на никотина и алкохола, написа iwoman.bg.

Гръб

Характерните по гърба „ драперии “ се дължат на това, че по-рано си бил доста деен, а в този момент водиш затънал живот. За да изчезнат досадните гънки, внимавай с храненето си. При това не количеството е толкоз значимо, колкото интервалите на хранене. Честото хранене и дребните порции улесняват обмяната на веществата и не разрешават депозирането на мазнини.

Ханш

Тревожността, депресията и стресът са огромни врагове на фигурата. Ако ядеш прочувствено и основно сладко или други нездравословни лакомства поради терзанията си, по ханша се образува пояс от тлъстини. Медитацията и зеленият чай оказват помощ за усмиряване на нервите и изгаряне на мазнините.

Долната част на краката

За страдание, доста малко може да се направи против цялостните прасци и глезени, тъй като това е наследствено положение. Повечето бременни дами и дами с разширени вени се сблъскват с него. Слизането и качването на стълби има триумф за това, както и избягването на солени храни.

Лице

Подпухнали бузи и двойна брадичка нормално не се дължат на задържане на вода или генетична предразположеност. И до момента в който против наследствеността не може да се направи нищо, то във всички останали случаи може да се противодейства сполучливо със специфични извършения за лице. Те ще оказват помощ да се укрепи мускулатурата му и овалът да стане по-изчистен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР