Всеки много добре знае, че един от най-ценните продукти е

...
Всеки много добре знае, че един от най-ценните продукти е
Коментари Харесай

Кой не трябва да яде мед

Всеки доста добре знае, че един от най-ценните артикули е пчелният мед. В него се съдържат толкоз доста потребни субстанции, които не ще можем да открием в друга храна, която консумираме. Твърди се, че пчелният артикул е рисков за някои хора и те би трябвало наложително да се въздържат от потреблението му, написа actualno.com. Ето кои са тези хора:

Не е целесъобразно деца под 3-годишна възраст да употребяват този другояче доста потребен артикул. Възможно е медът да аргументи алергии. Разбира се, това напълно не значи, че е гибелен за дребните деца, само че е добре родителите да подхождат рационално и да не го оферират на наследниците си през първите години от живота им.

Не е добра концепция хора, които страдат от хипертония, затлъстяване, проблеми с кръвното налягане и мастна чернодробна атеатоза , да употребяват мед. Възможно е от пчелния артикул да се влошат болести на стомашно – чревния тракт. Бъдете рационални с потреблението на мед и в случай че усетите някакво неразположение след похапването му, най-добре да се консултирате с здравно лице.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР