Всеки мечтае за красива и стегната фигура, но, за съжаление,

...
Всеки мечтае за красива и стегната фигура, но, за съжаление,
Коментари Харесай

90 дневната диета топи безмилостно килограмите

Всеки мечтае за красива и стегната фигура, само че, за жалост, не всеки съумява да я реализира елементарно. А обществената изолираност, която изключителното състояние в страната наложи, като че ли още повече задълбочи казуса – поради заседяването вкъщи, доста от хората понатрупаха в допълнение непотребни килограми.

Едно доста положително решение, което ще възвърне още веднъж положителния тонус е по този начин наречената 90 дневна диета, известна в чужбина и като Рина.

Тя  се появи при започване на 2000-те, а основателите й са двама словенци, занимаващи се с писане на гастрономически рецензии за списания. Именно спецификата на работата им ги подтиква да разработят режим за хранене, който да помогне за постигането на съвършена фигура.

Не единствено основателите на 90 дневната диета, само че и доста от тези, които към този момент са я тествали настояват, че тя може да понижи тежестта ви с до 25 кг за три месеца, освен това без да изпитвате апетит или различен дискомфорт.

Разбира се, с изключение на, че би трябвало да обърнете съществено внимание на храненето, създателите считат, че постоянната физическа интензивност е не по-малко значим съставен елемент на триумфа. Затова би трябвало да помислите и за някой тип спорт, който да практикувате по време на режима.
Същност и меню на 90 дневната диета
Спецификата на създадената система включва обособени цикли, като всеки един се състои от 4 дни.
Първия ден се одобряват протеини:Месо (постно свинско месо, пилешко, заешко, пуешко, говеждо и др.)Морски блага и риба Извара, сирене, други млечни продуктиЗеленчуци, само че без картофиПълнозърнест самун /за обедното меню/
 
 Втория ден е предназначен на комплицираните въглехидрати:Боб, грах, леща, нахут, соя и другиЗърнени храни като ориз, ечемик или елдаРазлични зеленчуци, в това число картофи
 
Третия ден се одобряват елементарни въглехидрати:
 
Постна пицаСпагети с доматен сосКексНе се одобряват мляко и яйца
 
Четвъртия ден е денят на витамините:ПлодовеЗеленчуциЯдкиСемена
 

След завъртането на един цялостен цикъл, той се повтаря още веднъж. Не бива да променяте нищо, в случай че желаете да получите положителни резултати.  След седем цикъла, т.е. на 29-ия ден, се прави по този начин нареченият разтоварващ ден. През него не би трябвало да приемате никаква храна, а единствено чиста вода.

 
Как да стартираме деня си при съблюдаване на 90 дневната диета?
 

 

Всяка заран /с изключение на „ гладните “ дни/, би трябвало да стартирате вашия ден по еднакъв метод, като изпиете чаша минерална вода, в която са разтворени по една лъжичка мед и ябълков оцет. След това си похапвате два плода, само че постоянно от един и същи тип – да вземем за пример, две ябълки или два портокала.

 

След този „ обред “ храненето денем продължава при прецизно съблюдаване на горните правила за избор на храни.

 
Още няколко значими правила
 
Не обядвайте преди 12.00 ч.Не вечеряйте по-късно от 20.00 ч.Ако изпитвате апетит сред главните хранения, хапвайте плодове.Количеството храна, което се изяжда на вечеря, би трябвало да е 50% по-малко от храната, призната на обяд.Пийте вода – дневното количество се дефинира по отношение на тежестта ви, като за всеки 1 кг. са нужни 30 мл вода.Разрешено е да пиете чай и кафе, само че без да им добавяте захар.Пресните сокове и смутита се смятат за храна, а не за течности.Млякото оставете единствено за протеиновия ден.Солта и захарта е добре да не се употребяват изобщо.Най-добре е ястията да бъдат варени, задушени или печени. Забравете за пърженето. Бройте деликатно калориите, изключително в дните, избрани за банкет на въглехидрати. Дневният банкет следва да е в порядъка от 1200 до 1500 калории дневно.Постарайте се да си осигурите най-малко половин час разходки на ден.По време на решима е по-добре да не консумирате алкохол, защото той потиска процеса на намаляване.Къде да откриете способена помощ за провеждането на диетата?
 

Ако се нуждаете от още препоръки и способена помощ за осъществяване на 90 дневната диета, постоянно може да разчитате на чудесното българско приложение, което може да свалите за iPhone отAppStore, а за Android телефони от Гугъл Play. То се радва на изключителна известност и голям брой отлични мнения от ползващите го. Освен примерно на ден меню, с него имате опция да следите какъв брой кг и см от талията си сте свалили.

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР