Все по-динамична и всеобхватна обещава да e съпътстващата програма на

...
Все по-динамична и всеобхватна обещава да e съпътстващата програма на
Коментари Харесай

Конференцията за дигитални разплащания DIGI PAY ще се проведе в програмата на изложение COPIS

Все по-динамична и всеобхватна дава обещание да e съпътстващата стратегия на ревюто за рекламни и печатни услуги . Само преди седмица уредниците оповестиха, че от 29 септември до 1 октомври форумът приема поредност от събития на ФЕСПА България, eCommCongress, семинари за дизайн и опаковки, и други професионални събития. Сега от Интер Експо Център осведомят, че на 1 октомври COPIS ще е хазаин и на DIGI PAY. Едноименното събитие се утвърди през последните години като водещо в бранша на цифровите разплащания, събирайки водещи лица от сферата.

„ Свидетели сме на извънреден растеж на електронната търговия през последната година; в това число отразяващо се директно в промишлеността на рекламата и печата. Това трансформира тематиката за цифровите разплащания в основна за бранша “, разясняват уредниците на COPIS.
Акцентите
В полезрението на четвъртото издание на DIGI PAY попадат незабавните заплащания, отвореното банкиране, мобилните разплащания, децентрализираните финансови услуги и техниките за попречване на излъга. Темите са от извънредно значение за бизнеса, имайки поради, че съгласно последния отчет за заплащанията през идващите 2-3 години цифровите заплащания ще бъдат най-предпочитани в международен мащаб. В събитието ще се включат представители на водещи български и задгранични банкови, финансови и държавни институции, както
Всичко за Вашата сватба
и лектори от IT-сектора, фитнтех компании и ГДБОП.

Освен с трендовете и бъдещите благоприятни условия, лекторите ще срещнат присъстващите с разнообразни начини за предотратяване на излъга. Шоу за попречване на излъга ще предложи Марин Надолни.

DIGI PAY ще сложи фокус с изключение на върху образованието на експертите и обменът на опит сред най-хубавите компании в банковия и финтех бранш и нуждата от информиране на бизнеса при взимане на най-хубавото решение за прилагане на цифрови заплащания и работа с цифров портфейл. DIGI PAY, събитието на което Интер Експо Център е партньор-локация, се провежда от ACFE Bulgaria и ИНФО-ЛВ, в партньорство с Българска финтех асоциация, Българска асоциация на софтуерните компании, Българска e-commerce асоциация, Българска асоциация на сертифицираните етични хакери.

В рамките на COPIS ще се проведат още: 7-мо издание на eCommCongress, кръг от събития на Феспа България и семинар за дизайн на опаковки.
Разгарът на акцията
Новината за разрастващата се съпътстваща стратегия на COPIS идва в същинския кипеж на акцията. „ Сред главните ни цели е да награждаме формата “, разясняват уредниците от Интер Експо Център. Допълнителна мотивация за това развиване носи и засиленият интерес към присъединяване на фирмите, откакто ситуацията през миналата година не
Всичко за Вашата сватба
разреши на COPIS да събере бранша на печата, рекламата и текстила. Богатата и професионална съпътстваща стратегия е още един детайл, с помощта на който изложителите и посетителите ще извлекат оптималната изгода от присъединяване си. Всичко за ревю COPIS, което ще се организира от 29 септември до 1 октомври, ще откриете на .
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg