Вратарят на Ботев Красимир Костов говори пред клубния сайт преди

...
Вратарят на Ботев Красимир Костов говори пред клубния сайт преди
Коментари Харесай

Вратарят на Ботев с прогноза за мача с ЦСКА

Вратарят на Ботев Красимир Костов приказва пред клубния уебсайт преди дуела против ЦСКА в неделя.

„ Мач против един от грандовете. Това са едни от най-хубавите мачове. Очакваме да дадем всичко от себе си и да се поздравим с триумф “, сподели Костов.

Той даде своето мнение за обстоятелството, че ЦСКА е един от най-трудните тимове за Ботев. „ Да, в действителност, откогато съм тук, това е единственият тим, от който не сме спечелили точки досега. Нямам пояснение на какво се дължи. Подготвяме се за мача, проучваме, разузнаваме. ЦСКА е добър тим, тим от челото в класирането. Настроението е добре, всички се готвим добре за мача “, съобщи той.

„ Наистина много мачове изпуснахме точки.. За мен класата, която имаме в събкеланлята не дава отговор на точките, които имаме. Шансът не беше на наша страна, само че имаше и други фактори, който е следял малочеве знае защо става въпрос “, сподели още Костов.

„ Мисля, че Даниел Моралес, и при предходната взаимна работа потвърди, че е добър човек, добър мотиватор, който желае да се развива. Повдигна духа в съблекалнята. Това се вижда и от представянето на тима “, добави още вратарят.

„ Действително има огромна разлика сред тимовете като точков актив. Говорим за първата и втората половина на класирането. Имаме сили да влезем в четворката след първата шестица “, съобщи Костов.

„ Надявам се да дойдат хора и да ни поддържат. Тяхната поддръжка е доста значима за нас. През годините триумфите са идвали, тъй като всички сме били дружно. Надявам се да дойдат доста хора и да ни поддържат “, добави още стражът.
















































--> -->     Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР