Впечатлени сме от професионализма, който излъчиха в по-стегнат формат най-видните

...
Впечатлени сме от професионализма, който излъчиха в по-стегнат формат най-видните
Коментари Харесай

Марешки впечатлен от ГЕРБ, остава в парламента

Впечатлени сме от професионализма, който излъчиха в по-стегнат формат най-видните представители на ГЕРБ.

Това съобщи водачът на партия " Воля " Веселин Марешки след извършената работна среща сред неговата партия и ГЕРБ през днешния ден.

Миналата седмица Марешки разгласи, че депутатите от " Воля "  напускат Народното събрание, след което сподели, че ще останат, само че само за диспути не по  " маловажни тематики ". След това съобщи, че ще реши дали да продължи парламентарната си работа след среща с представители на ГЕРБ, на която да бъдат разисквани управническите цели и законодателните начинания на ръководещите.

" Благодаря на ГЕРБ за бързата реакция и отзоваването на нашето предпочитание да се срещнем с това какво е обещавала партията преди изборите и по какъв начин си извършва своята стратегия ", добави Марешки. 

" Това е най-важното. На това искахме да наблегнем. Слава Богу, че това се случва. Както всеки един българин и ние от " Воля " гледайки единствено новините, частични фрази, стоешком в Народното събрание, в една блъсканица сред 240 народни представители, гласувайки текст по текст понякога и чисто неизвестен член еди-кой си, точка втора става трета, не можем да добием действителната визия какво се случва с избран закон, още по-малко в едно цяло направление ", допълни още той.

" Не познавайки толкоз добре тяхната стратегия и не знаейки доклада за осъществяването ѝ, можеше също да вземем голословни решения, които да навредят и на страната. Тук желая да отбележа, че официално видяно, като съпротива в този парламент, в случай че гледаме единствено нашия частен интерес и се държим като едни политически брокери и комарджии, най-лесно е да сътворяваме, да сме следващите, които ще създадем безпорядък, напрежение, безвремие. Точно такава обстановка, която чакат всички, които желаят да сграбчен страната.

Лидерът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов също благодари на " Воля " за " забавната " среща и съобщи, че ще има такива и в бъдеще.

Марешки въпреки всичко акцентира, че има някои разминавания с ръководещите, само че се надява в идващия парламент " Воля " да има по-голямо присъствие и да успее да покаже своите качества. 

" Вие всички, които сте с голям опит в отразяването на политиката, на парламентарната активност, също се чудите какво става. Как по този начин има такава партия, която нищо не желае за себе си, нищо не желае за ръководителя си? ", съобщи Марешки и добави, че дава премия на този, който потвърди за някаква договорка, която " Воля " в миналото е сключвала. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР