Войната, разпалена от Русия на територията на Украйна, вероятно ще

...
Войната, разпалена от Русия на територията на Украйна, вероятно ще
Коментари Харесай

Арестович с прогноза кога ще бъде обратът във войната срещу Русия

Войната, разпалена от Русия на територията на Украйна, евентуално ще доближи до фундаментален поврат през февруари-март 2023 година. Прогнозата направи Олексий Арестович, консултант в президентската канцелария, пред канала Feygin Live в YouTube.

Политикът означи, че Кремъл към този момент е почнал да има проблеми, които единствено ще се задълбочават. Окупаторите от ден на ден осъзнават, че доста губят в конкуренцията за предимство на ВСУ.

" Те изтеглиха от чужбина всичките си войски, всичките си ЧВК, към 40 000 от тях в този момент се борят в Украйна. Те даже изтеглиха последните сили от Мали, които охраняваха урановите мини там ", аргументира позицията си Арестович.

Съветникът на Зеленски акцентира, че Русия към този момент изчерпва последните си запаси и желае оръжия даже от Северна Корея. Освен това изпитва съществени проблеми с ракетите, които се пробва да купи от Иран и да достави през Каспийско море.

По думите му не би могла да бъде приключена и мобилизацията.

" Мисля, че през февруари-март ще настъпи коренен поврат. Затова те подхващат всички ограничения, с цел да замразят спора, да го протакат или да договорят преустановяване на огъня ", акцентира Олексий Арестович.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР