Принц Уилям държи братовчедите си принцеса Беатрис и принцеса Юджини

...
Принц Уилям държи братовчедите си принцеса Беатрис и принцеса Юджини
Коментари Харесай

Принц Уилям държи Беатрис и Юджини „на една ръка разстояние, докато се доближават до Хари“

Принц Уилям държи братовчедите си принцеса Беатрис и принцеса Юджини „ на една ръка разстояние “, до момента в който дъщерите на принц Андрю се „ насочват към “ принц Хари, сподели кралски специалист.

Авторът Том Куин има вяра, че принцът на Уелс се усеща „ все по-изолиран “, защото брачната половинка му Катрин и татко му, крал Чарлз, се концентрират върху здравето си след диагностицирането на рак – и това може да окаже въздействие и върху връзките му с други членове на фамилията. Г-н Куин, създател на „ Gilded Youth “ и „ Scandals of the Royal Palaces “, сподели пред The ​​Mirror, че има късмет бъдещият крал да се усеща „ параноичен “ в този миг.

Той разяснява и връзката на Уилям с братовчедите си Юджини и Беатрис, които участваха на градинско празненство в Бъкингамския замък по-рано тази седмица. Г-н Куин ни сподели: „ Докато двамата му братовчеди се обръщат към неговия брат в заточение и с жена си и татко си, които са инвалидизирани от болест, Уилям се усеща все по-изолиран и в затворената атмосфера на оранже...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР