Волейболният ЦСКА е постигнал предварителна договорка със спортния министър Красен

...
Волейболният ЦСКА е постигнал предварителна договорка със спортния министър Красен
Коментари Харесай

Волейболният ЦСКА се е разбрал с Кралев да вземе зала "Васил Симов" за 30 години

Волейболният ЦСКА е постигнал предварителна сделка със спортния министър Красен Кралев да вземе чартърен на зала " Васил Симов " за 30 години. Това ще може да стане, в случай че бъде признат проектозаконът за физическото образование и спорта, който беше утвърден от държавното управление предходната седмица.

" Имаме съгласие с министъра на. Силно се надявам новия закон за спорта да бъде влезе по-бързо, което да даде опция за трайно решение на този проблем, което е отдаване чартърен за 30 години ", сподели президентът и старши треньор на ЦСКА Александър Попов пред " Нова телевизия ".

През лятото клубът е обновил съблекалните, покрива и осветлението. Ако се стигне до сключване на договър, поемат ангажимент да разширят потенциала на залата.

В момента ЦСКА не може да приема мачове от финалната фаза на плейофите в Суперлигата, тъй като " Васил Симов " не покрива минималния по устав потенциал от 800 седящи места.

В полуфиналите напролет алените трябваше да домакинстват на " Нефтохимик " в Перник, защото нито една от наличните тогава зали не отговаряше на условията на федерацията.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР