Волейболистите на "Монтана" гостуваха днес в общината. Високите момчета и

...
Волейболистите на "Монтана" гостуваха днес в общината. Високите момчета и
Коментари Харесай

Волейболистите на Монтана връчиха новата купа на Златко Живков /снимки/

Волейболистите на "Монтана " гостуваха през днешния ден в общината. Високите момчета и треньорския щаб бяха признати от кмета Златко Живков, на който връчиха купата, която получиха предишния петък за най-хубав тим на месец януари. Възпитаниците на Даниел Пеев бяха предпочетени в обичайна анкета на Пресклуб „ България” поради достигането си до ¼ финалите в шампионата Чалъндж къп. Втори и трети в класацията останаха волейболният отбор на "Нефтохимик " (Бургас) и баскетболния на "Рилски състезател " (Самоков).
„ Искам от името на целия тим да ви благодаря, че ни дадохте опция да участваме в този шампионат. Смятам, че се представихме добре, а тази купа е за вас тъй като без вашата помощ нямаше да можем да играем в Европа”, съобщи Мартин Пенев. В третия по мощ волейболен шампионат на Стария континент "Монтана " в профил два тима и бе единственият представител на България останал в битката и след Нова година. При историческото си първо присъединяване в евротурнирите монтанският отбор се оправи с израелския "Апоел " (Кфар Саба) и "Фойникас " от гръцкия остров Сирос.
„ Вие направихте щастливи всички, които обичат спорта в Монтана. През новия сезон тимът ще взе участие още веднъж в евротурнирите и единствено от вас зависи в кой от тях. Пожелавам ви триумф довечера на мача с "Добруджа " и постигане до финалния плейоф за шампионската титла”, съобщи на своите посетители кметът на Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР