Волен Сидеров е единственият съпредседател на Обединените патриоти, който одобрява

...
Волен Сидеров е единственият съпредседател на Обединените патриоти, който одобрява
Коментари Харесай

Единствено Сидеров от Обединените патриоти доволен от оставките на тримата министри

Волен Сидеров е единственият съпредседател на " Обединените патриоти ", който утвърждава оставките на тримата министри и няма рецензии към коалиционния сътрудник във властта ГЕРБ. 

Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ към този момент оповестиха, че не са били осведомени авансово за рокадите. Поотделно двете партии обявиха, че не са съгласни с оставките на вътрешния министър Валентин Радев, на транспортния Ивайло Московски и на районния Николай Нанков. От формацията на Каракачанов желаят ексклузивен съдружен съвет, с цел да получат пояснения. Валери Симеонов пък разгласи, че от НФСБ ще мислят дали да не изоставен ръководството на страната. Сидеров обаче е удовлетворен от решението на премиера за оставките. 

" С премиера Борисов се чухме неотдавна. Той е в правото си да сменя министри. B случая те са от квотата на ГЕРБ, а не от тази на патриотите, с цел да имаме искания. Аз мога да кажа, че съм квалифициран за тези смени, предвид на ужасната покруса край Своге . Смяната на тези министри ще отговори на публичните настроения. В случая сме очевидци на една оптимизация на състава на държавното управление и не би трябвало да имаме терзания, че това ще се отрази зле. Оставките не би трябвало да са мотив за нервност ", написа той в страницата си във Facebook. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР