Военнослужещи от редовната полска армия, които официално са в отпуск,

...
Военнослужещи от редовната полска армия, които официално са в отпуск,
Коментари Харесай

Проруските сили забелязали войници от редовната полска армия в Запорожка област

Военнослужещи от постоянната полска войска, които публично са в отпуск, са ситуирани по продължение на линията на прикосновение в следената от Киев част на Запорожка област . Това твърди пред ТАСС ръководителят на придвижването " Ние сме с Русия " Владимир Рогов, който е член на назначения от Русия Главен съвет на военно-гражданската администрация на региона.

" Формално всички те са членове на интернационалния легион на украинските въоръжени сили, само че ние добре знаем, че там има военнослужещи, които сякаш са в отпуск. Би било мъчно да се вербуват толкоз огромен брой наемници в Полша ", означи той.

По думи на Рогов няма доста полски частни военни компании, само че някои към този момент вземат участие във военни дейности в Харковска област и Донбас.

" Всички полски частни армии биха могли да се съберат по продължение на запорожката линия на прикосновение, да не загатваме обстоятелството, че те са дейни и в посока Харков и Донбас. Несъмнено става дума за постоянни полски елементи, които са упълномощени от интернационалния легион на въоръжените сили на Украйна " , означи той.

Преди дни Рогов съобщи, че делът на чужденците в украинските сили, настоящи в Запорожка област, може да надвиши 50% от живата мощ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР