Военномедицинска академия (ВМА) се сдоби със 7 изцяло електрически модела

...
Военномедицинска академия (ВМА) се сдоби със 7 изцяло електрически модела
Коментари Харесай

ВМА с нови грижи за пациентите на диализно лечение

Военномедицинска академия (ВМА) се снабди със 7 напълно електрически модела Volkswagen ID. Buzz за екологичен транспорт на пациенти.

Това е една инвестиция – израз на съзнателното ни отношение към опазването на околната среда и най-много съгласно отговорностите, които имаме към нашите пациенти. С колите ще се подсигури ежедневното обслужване и удобния транспорт на пациенти на диализно лекуване , които са трудноподвижни и с тежки съпътстващи болести, разяснява началникът на ВМА генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS.

Гледайки тези коли, поражда възприятие на носталгия, тъй като са едни от първите, олицетворяващи свободния дух по време на хипи придвижването . Със сигурност биха провокирали усмивка в нашите пациенти. А за нас това е доста значимо, тъй като в случай че са усмихнати, половината от нашата работа е свършена, сподели още началникът на ВМА.

Той получи ключовете от Флориан Пупетер, шеф на Порше БГ , който акцентира, че са горди от партньорството с институция като ВМА, която е дала отговор на техните визии за градска подвижност.

Автомобилите ще се употребяват още и за превозване на трансплантационните екипи при зародила обстановка в столицата, както и консултантите на лечебното заведение.

Многофункционалният повсеместен ID. Buzz съчетава компактни размери с шир и новаторски технологии , извънредно добре квалифициран за придвижване в интензивния трафик и тесните градски улици, освен това с нулеви СО2 излъчвания.

Автомобилът е петместен , като концепцията на интериора разрешава оптимално оползотворяване на пространството, осигурявайки повече комфорт за пациентите.
Моделът е с литиево-йонна батерия с приложим потенциал 77 кВтч и електромотор.

Пробегът, който може да се реализира с едно зареждане на батерията доближава до 420 км. Благодарение на комбинираната система за зареждане CCS, литиево-йонните акумулатори могат да бъдат зареждани както с прав, по този начин и с изменчив ток, т.е на публични CCS станции за бързо зареждане, както и чрез личен длъжностен Wallbox. На бързозарядна станция батерията на ID. Buzz връща потенциала си от 10 до 80% за към 30 минути. Автомобилите се дават на ВМА със лични стенни зарядни станции Moon ID. Charger, създадени в Германия.

Мъж е заплашил майка си с ликвидиране в София

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР