От амфетамините до хапчетата за отслабване, има дълга история на

...
От амфетамините до хапчетата за отслабване, има дълга история на
Коментари Харесай

Wegovy става твърде важен за елитната си цена

От амфетамините до хапчетата за намаляване, има дълга история на манията по медикаментите за намаляване, която приключи с отчаяние или по-лошо. До медикаментите срещу затлъстяване като Wegovy и Zepbound, нито едно от тях не е почнало обещаващо и по-късно е дало по-добри и по-широки резултати.

Изненадващо е, само че изследванията на въздействието върху здравето на новото потомство медикаменти за тегло непрестанно носят по-окуражаващи вести. Един, оповестен тази седмица, откри, че пациентите, които са приемали Wegovy на Novo Nordisk, са поддържали загуба на тегло до четири години. Той се основава на данни от предишния ноември, показващи, че лекарството понижава рисковете от инфаркт и гибел.

Здравните системи се разсънват за цялостния капацитет на медикаментите, които за първи път са създадени за справяне с диабета: Zepbound анти-диабет на Eli Lilly затлъстяване инжектиране беше утвърден в Съединени американски щати едвам предходната година. „ Тези медикаменти вършат повече от едно нещо и носят изгоди при ред...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР