Водолеите са хора, които знаят как да се наслаждават на

...
Водолеите са хора, които знаят как да се наслаждават на
Коментари Харесай

Ето ги най-любимите десерти на зодия Водолей

Водолеите са хора, които знаят по какъв начин да се любуват на живота и храненето е измежду най-големите им удоволствия. Те са наясно със здравословните рискове, които фаст фуудът и мазните салами крият, само че не са подготвени да се откажат от тях.

Така че, постоянно можете да ги видите да си похапват джолан, плескавица, дробчета, сланинка, пържени картофи. Но Водолеите се стремят и да балансират менюто си, като гарнират изброените месни деликатеси с огромна свежа салата.

Морската храна също е уязвимост на Водолея. Мидите, калмарите, рибата участват постоянно на трапезата му. Яйцата и сирената също са му обичани, като даже и млечните артикули с по-наситен мирис не могат да го откажат от пристрастеността му.

По връзки на десертите Водолеят също обича разнообразието от усети. Харесва му да опитва и самичък да си подготвя някои от тях. Разбира се, няма срещу и някой да го изненада прелестно с апетитен подарък. Вижте в галерията ни и тези от сладкишите, които са изключително обичани за представителите на зодия Водолей.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР