Водачът в Източната конференция на Националната хокейна лига на САЩ

...
Водачът в Източната конференция на Националната хокейна лига на САЩ
Коментари Харесай

Филаделфия сложи край на победната домакинска серия на светкавиците

Водачът в Източната конференция на Националната хокейна лига на Съединени американски щати и Канада Тампа Бей загуби като хазаин с 3:5 от отбора на Филаделфия. Поражението постави завършек на серията на " светкавиците " от 8 следващи победи вкъщи, само че все пак водачеството на Тампа в Атлантическата дивизия не е застрашено по никакъв метод.

Шон Кутюрие записа гол и две асистенции за успеха на " летящите ", а с три асистенции се регистрира капитанът Клод Жиру. Точни още за Филаделфия бяха Уейн Симъндс, Шейн Гостисбиър, Брендън Менинг и Валтери Филипула.

FINAL: @NHLFlyers (5) - @TBLightning (3)
Recap: https://t.co/RwB7Oexf6c#PHIvsTBL pic.twitter.com/uV4yTNqlE0
— NHL (@NHL) 30 декември 2017 година
Стивън Стамкос даде задатък на Тампа през първата част, само че с голове на Симъндс и Гостисбиър през втората Филаделфия направи поврат. Брендън Пойнт възвърне равенството за 2:2, само че 2 минути преди края на втората част Кутюрие се разписа за 3:2. В началото на последния интервал Менинг повиши на 4:2, само че Тайлър Джонсън възвърне очакванията на домакините с гол 11 минути преди края. В заключителните секунди обаче Филипула означи деветия си гол за сезона, с което оформи и крайното 5:3 за Филаделфия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР