Внукът на Тодор Живков – Тодор Славков, който се кандидатира

...
Внукът на Тодор Живков – Тодор Славков, който се кандидатира
Коментари Харесай

Внукът на Живков бие левия кандидат Кадиев по гласове в София

Внукът на Тодор Живков – Тодор Славков, който се кандидатира за кмет на София, е получил повече гласове от деклариралия се като левия претендент Георги Кадиев. Славков беше повдигнат от партията, учредена от татко му Иван Славков, Движение "Напред България " и взе 1125 гласа, което се равнява на 0.59%.

Кадиев, който беше общински консултант и народен представител от Българска социалистическа партия, само че напусна партията преди няколко години, на този избор беше повдигнат за кандидат- градоначалник от Политическа партия "Свобода ". Той притегли единствено 551 гласа или 0.29%.

Повече доверие от столичани спрямо него има и наказаната на парва инстанция на 20 години затвор за взимане на рушвет някогашна кметица на "Младост " Десислава Иванчева. Зад нея застана Християндемократическа партия на България, а 1 495 души й подариха вота си, което е 0.79%.

Актьорът-комик Тончо Токмакчиев, кандидат за Партия на Зелените, за столичен кмет получи 1 190 гласа или 0.63%.

Най-слаб резултат от екзотичните мераклии да ръководят София има Радослав Каратанчев, татко на известната тенисистка Сесил Каратанчева. За него са дали своят вот едвам 363 индивида или 0.19%.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР