Внучката на великия Чари Чаплин и правнучка на Нобеловия лауреат

...
Внучката на великия Чари Чаплин и правнучка на Нобеловия лауреат
Коментари Харесай

Внучката на Чарли Чаплин на гости при Цитиридис

Внучката на великия Чари Чаплин и правнучка на Нобеловия лауреат Юджийн О`Нийл - Кийра Чаплин, ще бъде специфичен посетител в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ на 16 април по bTV. Поводът е 131-я рожденият ден на именития артист и режисьор. Актриса, модел, бизнесдама и покровител – Кийра ще се включи онлайн от вкъщи си в Женева, където като всички нас прекарва дните в изолираност. Изключително чаровна, красива и надарена, тя ще опише за креативните си планове и благотворителната активност, която е измежду главните й действия. Тя ще показа и за учебното заведение в Сиера Леоне, където над 80% от популацията е необразовано и за което тя се грижи. В диалога ще стане дума и за влиятелните оценки с името на именития Чарли Чаплин и известните персони и превъзходни артисти, които са ги получавали през годините. Сред тях са Алфред Хичкок, Лорънс Оливие, Елизабет Тейлър, Джеймс Стюарт Мерил Стрийп, Барбара Стрейзyнд и други.

В „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ ще „ кацне “ и магнетичната Мария Силвестър, която дружно с водещия ще премине в „ друго измерение “, с цел да осъществят дружно фантазията й да бъде космонавт.

В дните преди Великден „ Шоуто на Николаос Цитиридис “ ще се включи в благотворителна идея, в която пекарна ще направи и подари повече от 100 козунака на лекарите от Александровкса болница, които са на първа линия в битката против COVID-19.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР