Властите в Германия допускат вероятността Алексей Навални да е отровен.

...
Властите в Германия допускат вероятността Алексей Навални да е отровен.
Коментари Харесай

Германия: Има вероятност Навални да е отровен


Властите в Германия позволяват вероятността Алексей Навални да е токсичен. Говорителят на канцлера Ангела Меркел Шефан Зайберт съобщи през днешния ден, че е нужна поличейска отбрана на съветския опозиционер, тъй като има „ известна възможност “ той да е бил токсичен. Навални бе трансфериран в клиниката „ Шарите “ от болница в съветския град Омск по гледище на околните му. Ройтерс съобщи, че полицейска кола стои пред незабавното поделение на немското лечебно заведение, където е настанен Навални. Той към момента е в кома.

От своя страна външният министър на Германия Хайко Маас направи ангажимента, че Берлин се нуждае от повече информация за случая, преди да може да каже дали е бил токсичен, както настояват неговите последователи.

В случая с Навални липсват доста обстоятелства: медицински и също евентуално криминалистични ", сподели Маас. И добави, че „ би трябвало да изчакаме тези обстоятелства ".

Междувременно Яка Бизил - създател на " Кино за мир ", която транспортира със специфичен аероплан Навални от Омск в Берлин - направи прогноза за положението му пред таблоида " Билд ". " Навални ще оцелее след " офанзивата с отрова ", само че ще е " отвън строя " в продължение на месеци, сподели той.

В същото време съветските лекари от болничното заведение в Омск увериха, че не са били подлагани на никакъв външен напън или интервенция от страна на управляващите по отношение на опозиционния водач Алексей Навални, съобщи Франс прес. Първоначално те не позволяваха превозване до Германия, тъй като имаха подозрения, че Навални няма да издържи полета.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР