Включи се към доброволците, доставящи пакети до самотни, трудноподвижни и

...
Включи се към доброволците, доставящи пакети до самотни, трудноподвижни и
Коментари Харесай

Кметът на Кърджали помага на възрастни

Включи се към доброволците, доставящи пакети до самотни, трудноподвижни и лежащоболни
Кметът на Кърджали доктор инж. Хасан Азис се включи към доброволците, доставящи пакети до самотни, трудноподвижни и лежащоболни в общината. От през днешния ден пет екипа започнаха доставката на пакети за самотни, трудноподвижни, лежащоболни и възрастни хора без близки и кръгли сираци в община Кърджали.

Четири от тях правят доставянето на пакетите в регионалния град, а един стартира доставката за регион Енчец, където са включени общо 36 бенефициенти. Пакетите съдържат съществени пакетирани хранителни артикули, един дезинфекциращ препарат, ръкавици и маски. Общият им брой е 300, а лицата които ще ги получат са включени в указател, изработен от община Кърджали от началото на изключителното състояние в България.

Кметът на община Кърджали доктор инж. Хасан Азис също се включи към доброволците, които разнасят пакетите до домовете на самотните хора, които имат потребност и от морална поддръжка. Същевременно с това той направи и инспекция съблюдават ли се напътствията по използването на противоепедимичните ограничения по обитаеми места.

До обяд бяха посетени 9 индивида от регион Енчец, 4-ма от Крайно село и един от с. Брош, като доброволците не престават разнасянето на пакетите до бенефициентите и все още. За да бъдат спазени всички противоепидемични ограничения Община Кърджали даде на доброволците - маски, ръкавици, защитно облекло и дезинфектанти.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР