Vivacom пуска предварителна поръчка на новия смартфон iPhone SE, както

...
Vivacom пуска предварителна поръчка на новия смартфон iPhone SE, както
Коментари Харесай

Vivacom с предварителна поръчка на новия смартфон на Apple iPhone SE

Vivacom пуска предварителна поръчка на новия смарт телефон iPhone SE, както и на iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max в цвят алпийско зелено и iPhone 13 и iPhone 13 mini в зелено.

Предварителната поръчка започва от 18 март в онлайн магазина на телекома. Продажбите стартират от 25 март.

Новият iPhone SE е мощен и наличен смарт телефон с присъщия за линията стилен и резистентен дизайн и впечатляващи обновления в редица области.

Неговата продуктивност е усъвършенствана доста от новия A15 Bionic чип на Apple. Моделът разполага също с напълно нова система от камери, 5G съгласуваност, продължен живот на батерията и усъвършенствана устойчивост.



Новите зелени смарт телефони iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 и iPhone 13 mini от своя страна уголемяват най-иновативната линия iPhone модели досега с грациозен дизайн, висока продуктивност и функционалност.

Те включват чип A15 Bionic на Apple, покритие Ceramic Shield начело, усъвършенствано 5G преживяване и усъвършенствана системи от камери за зашеметяващи фотоси и видеоклипове. Моделите ще се оферират в цветове алпийско зелено и зелено.

Всички нови iPhone модели поддържат 5G мобилни мрежи и са изцяло съвместими с мрежата от пето потомство на Vivacom, която е най-бързата в България въз основата на разбор на Ookla® на Speedtest Intelligence®. Тя е и най-голямата в страната с покритие в над 220 обитаеми места и курорти.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР