Вицепремиерът Валери Симеонов изрази учудване, защо се пренебрегват успехите на

...
Вицепремиерът Валери Симеонов изрази учудване, защо се пренебрегват успехите на
Коментари Харесай

Симеонов: Защо никой не говори за спазените ни обещания?

Вицепремиерът Валери Симеонов изрази удивление, за какво се подценяват триумфите на 44 Народно заседание и не се слагат съответни претенции от протестиращите през миналите към този момент повече от 70 дни.

„ Напук на всички възгласи, упреци и нетърпящи никакво друго мнение лозунги, България има едни отлични стопански индикатори. Коронавирусът, естествено, направи своите пакости. Ние към този момент сме в чакалнята на Еврозоната, минималната работна заплата пораства, а пенсията към този момент стигна 300 лева Това са най-важните ни изпълнени предизборни обещания. Защо никой не приказва за това? Минималната пенсия от 250 лева с добавките от 50 лева, които ще продължат и през ноември, направи по този начин, че пенсията към този момент е 300 лева “, сподели Симеонов пред Българска национална телевизия.

Зам.-председателят на Народното събрание отхвърли да се асоциира с поста на министър председател през миналите няколко месеца, в които той значително иззе функционалностите на Бойко Борисов в обществените си изяви. Той съобщи изрично, че министър-председателят сега е точно Борисов, съгласно волята на българския гласоподавател.

„ За мен Урсула (фон дер Лайен) не е някакво слънце високо на хоризонта. Тя е от скоро на своята позиция, а ние имаме право да приемем нейното мнение или не. Разбирането на Европейска комисия за господство на закона е предоставяне на прекомерно огромни права на гейове и лесбийки. Това е нещо, с което от „ Обединени патриоти “ не сме съгласни и ще се борим “, сподели още той във връзка с противоположната политика, която се пробва да наложи Брюксел по отношение на тази на патриотичните и националистичните обединения в Европейския съюз.

Що се отнася до туристическия сезон, Симеонов е на мнение, че българският екскурзиант е съумял да избави лятото по българското Черноморие, с помощта на всички ограничения, които бяха подхванати в посока сезонния бизнес.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР