Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов призна за по-близки

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов призна за по-близки
Коментари Харесай

Каракачанов потвърди близките си отношения с Бобокови

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов призна за по-близки връзки с предприемачите Пламен и Атанас Бобокови, които бяха арестувани от прокуратурата дружно със зам.министъра на екологията Красимир Живков по абсурда с вносния отпадък. Каракачанов отхвърли да е имал нерегламентирани връзки с братя Бобокови и удостовери появилите се информации, че е кум на сватбата на Пламен Бобоков.

" Когато преди 25 години примерно си станал кум на някой, разумно е за 25 години човек да се развие, един става предприемач, различен политик, трети става доктор, четвърти публицисти “, сподели Каракачанов пред кореспонденти, съобщи Би Ти Ви. После добави:  " Не знам тъкмо в какво ги упреква прокуратурата, само че тези хора аз ги познавам като хора предприемчиви, хора работливи, хора, които започнаха от една гола поляна ".

Късно през нощта в неделя профилираният съд остави в ареста Красимир Живков, както и Атанас Бобоков и други лица, привлечени като обвинени по " Боклукгейт ". Обвинение има и против Пламен Бобоков, само че за него прокуратурата дефинира гаранция от 1 млн. лева и по този начин си спести обществено разглеждане на искане за мярка за неотклонение.

Държавното обвиняване твърди, че те са част от проведена незаконна група, основана с користна цел.

Междувременно новият зам.министър на екологията - Славея Стоянова, която бе назначена за поста в понеделник от премиера Борисов, през днешния ден публично встъпи в служба. Стоянова е магистър на биологичните науки в Пловдивския университет „ Паисий Хилендарски “. От 2015 г. до момента Стоянова заема длъжността шеф на дирекция „ Управление на отпадъците и запазване на почвите “ в Министерството на околната среда и водите. Преди това е била основен специалист в същата дирекция. 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР