,,Митко Малинов от Цалапица е бил жив, докато са го

...
,,Митко Малинов от Цалапица е бил жив, докато са го
Коментари Харесай

УБИЙСТВОТО В ,,ЦАЛАПИЦА``: Митко е бил жив, докато го заравяли

,,Митко Малинов от Цалапица е бил жив, до момента в който са го заравяли.``

Това сподели в правосъдна зала Владимир Вълов от Института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи.

Вълов разкри още, че единият от близнаците, които са подсъдими за укривателство - Борислав Динков, е бил подложен на детектор на лъжата и на въпроса удрял ли е Митко, се е провалил. Тестът е посочил, че момчето лъже.

Припомняме ви, че по-рано през днешния ден в правосъдна зала главният обвинен за убийството Рангел Бизюрев твърди, че единствено той е удрял Митко Малинов, само че резултатите от детектора още веднъж сочат друго.

Борислав е споделил също, че не е докосвал жертвата, само че по време на разпити е сменил версията си и е споделил, че до момента в който чакали брат му Валентин да донесе кирки и лопати, решили да смъкват натрупа от багажника на колата.

Докато правили това, Рангел и Борислав чули Митко да изхърква. Ударили го няколко пъти по лицето, с цел да се разсъни, само че Митко останал в безсъзнание.

Друг очевидец, който се яви в съда, е прочут на момчетата. Той споделя, че вечерта след убийството Борислав му се е обадил и го извикал да изпушат по една цигара на центъра.

Там Борислав му разказал, че са заровили Митко. Момчето си мълчало и не се обадило в полицията, тъй като доста се страхувало от близнаците.

Делото продължава с разпити на очевидци.

Припомняме ви, че през днешния ден за първи път Рангел Бизюрев даде показания в съда като очевидец по делото за укривателство на братята Динкови. Той описа шокиращи детайлности за гибелта на момчето.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР