Благодарение на ГЕРБ се даде нов стогодишен период на възход

...
Благодарение на ГЕРБ се даде нов стогодишен период на възход
Коментари Харесай

Бойко Борисов във Враца: Смисълът на политиката сте вие - хората /снимки/

" Благодарение на ГЕРБ се даде нов стогодишен интервал на напредък на „ АЕЦ Козлодуй ”, Северозападът ще е енергийното сърце на България ", заяви пред препълнената зала на Драматично-кукления спектакъл във Враца водачът на ГЕРБ и лидер на листа Бойко Борисов.
Събитието беше намерено от кмета Калин Каменов. Повече от 1300 последователи и симпатизанти на партията дадоха своята поддръжка за претендентите за народни представители на обединението за област Враца и за евродепутатската листа на ГЕРБ-СДС. 
Народният представител Красен Кръстев напомни, че с помощта на виновната работа на кметовете и депутатите на ГЕРБ, районът се развива, само че се надгражда само свършеното от трите държавни управления на премиера Борисов. Той добави, че с помощта на Парламентарната група на ГЕРБ в 49-то Народно заседание, са гласувани измененията в най-важните за обществото закони.
“Поставихме и защитихме целите си за развиването на енергетиката и отсрочване на либерализацията на пазара за битовите консуматори. Ето по този начин върнахме парламентаризма в България ”, сподели след представянето на листата лидерът Красен Кръстев.
Евродепутатът Асим Адемов акцентира, че България има потребност от безапелационната победа на ГЕРБ, с цел да се възвърне нормалността в ръководството и доверието пред външните сътрудници. 
“По време на държавните управления на ГЕРБ, България беше в шампионската лига на европейската политика, а в този момент изпадна в долните дивизии. В това е задачата на ГЕРБ - да върнем страната на политическата сцена, където се вземат решенията и гласът на България ще натежи ”, съобщи Асим Адемов и прикани за гласоподаване с номер 22.
Препълнената зала на театъра приветства и лидера на листата за евродепутати Росен Желязков. Той подчертава върху изпълнените мандати, изпълненото доверие и легитимност, които даваха опция да се упражнява лидерски властта.
“Ако през днешния ден някой седи на сянка, преди време някой различен е посадил дърво. Дванадесет години, държавните управления на ГЕРБ, по време на рецесии, стихии и провокации, управляваха с високо доверие ”, акцентира Желязков и увери, че след 9-ти юни ще бъдат положени всички старания България да има устойчиво държавно управление, което да изкара своя мандат и страната да бъде преди всичко на Балканите по покупателна дарба на човек от популацията.
“Гаранция за това е не просто нашата история, от която постоянно сме взимали поуките. Гаранция за това е водачът Борисов ”, добави Росен Желязков. Той дефинира безтегловното ръководство през последните 3 години като контрапродуктивни. 
“Възможностите пред България бяха огромни през 2021 година, при започване на новия програмен интервал, когато имахме голям запас от Брюксел за целенасочени вложения и План за възобновяване и резистентност с близо 13,5 милиарда лв.. Те бяха усвоени едвам на 3%. Пропилени са поради погрешно параметриране на Плана в ущърб на българите. Днес страната ни би трябвало, в резултат на тези избори, да има непоклатимост в стопанската система и обособените институции, само че най-много сигурност, с цел да стабилизираме публичните връзки в страната ”, акцентира Росен Желязков. 
 Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави лидера Красен Кръстев и претендентите за депутати от област Враца и посочи значимостта обединението да има огромно болшинство. 
“Бяхме витрина за Европа по какъв начин се пази външната граница на Европейски Съюз и Шенген. Честното в този момент пред европейските ни сътрудници е - стягаме се, пазим границата и никакви незаконни мигранти. Заварих контрабандата на 34% и я смъкнах под 2%. Можем да поемем ангажимент пред българите – ще задействаме фондовете и Плана за възобновяване с доста бързи темпове, в случай че не сме ги изгубили окончателно, с цел да подпомогнем страната ”, означи Борисов и увери, че преобладаващото болшинство на ГЕРБ ще подсигурява влизането на България в Еврозоната. Развитието на област Враца е от първостепенно значение, по тази причина в политиките на ръководството на ГЕРБ-СДС са заложени цели за рационализация на нуклеарните мощности на “АЕЦ Козлодуй ” и разширението на газохранилището в Чирен.
“За първи път в Европа, огромната американска компания ще строи два реактора по технологията АР 1000. Северозападът ще бъде енергийното сърце на България ”, акцентира Борисов и добави, че следва завършването на строителството на пътя Видин-Ботевград, което е основно за района. 
“Затова е доста значимо ГЕРБ да имаме над 80 депутата, с цел да не се постановат нови мимикрии и нови сглобки ”, съобщи по време на срещата Бойко Борисов. 

Кандидатите за евродепутати и за народни представители са под номер 22 в бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР