Витамините са тези хранителни елементи, които ни помагат да поддържаме

...
Витамините са тези хранителни елементи, които ни помагат да поддържаме
Коментари Харесай

Ето защо задължително трябва да приемате достатъчно витамин С

Витамините са тези хранителни детайли, които ни оказват помощ да поддържаме положително здраве. Един от най-популярните е витамин С. За него знаем, че ускорява имунната ни система и по време на настинки ни оказва помощ да се възстановим по-бързо, написа Аз дамата. Но преимуществата за здравето му са доста повече. Така да вземем за пример, витамин С може да понижи косопада, риска от прибързано стареене на косъма и даже да форсира растежа на косата. Споделяме още 10 изгоди от приема на витамин С.

И това е забавно! Три предписания за изчистване от отрови. Четете още забавни вести и потребни препоръки в най-полезния здравен уебсайт Zdrave.to.

" Ремонт " на тялото

Витамин С освен ускорява имунната система, само че е нужен за синтеза на колаген. Той е главният систематичен протеин, който се намира в съединителната тъкан. Здравословната доза витамин С ще защищити тялото ви от инфекции и ще поддържа здрави костите и зъбите ви, както и ще форсира способността на тялото да се възвръща след контузии като счупвания, рани.

Помага при меланхолия

Витамин С има способността да ни помогне да се усещаме по-малко тревожни. Той може да се приема под формата на хранителна добавка дружно с други значими детайли. Поддържането на здравословни равнища на витамина е от основно значение за психологичното ни здраве. Ако сте изложени постоянно на стрес, приемайте витамин С.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР