Вижте какво са ви подготвили планетите за следващата седмица -

...
Вижте какво са ви подготвили планетите за следващата седмица -
Коментари Харесай

Най-точният любовен хороскоп за всички зодии

Вижте какво са ви подготвили планетите за идната седмица - от 6 до 12 юни, в любовен проект.

Овен
Скъпи Овни, не спирайте страстите си, не ги затваряйте в рамки, дайте воля на възприятията си и се наслаждавайте на всичко, което ви се случва.

Телец
Скъпи Телци, седмицата стартира в действителност ужасно в любовен проект. Няма да ви бъде скучно. Само не драматизирайте. Бъдете мощни и даващи.



Близнаци
Скъпи Близнаци, прекомерно съществени сте. Я се усмихнете малко. Животът е развлечение и от вас зависи да го превърнете в нещо ужасно. Обичайте. Летете!

Рак
Скъпи Раци, носите необикновено мощна сила в сърцето си. Може би в средата на седмицата ще се почувствате мъничко изтощени, само че сигурно има кой да се погрижи за вас. И това е най-хубавото.



Лъв
Скъпи Лъвове, в този момент е моментът да се отдадете на обич. И не, не натискайте спирачките. Просто си позволете да бъдете обичани и не връщайте нито усеща, нито дарове.

Дева
Скъпи Деви, да, обичате нещата да са под надзор, само че в този момент става въпрос за обич. Отпуснете му мъничко края. И бъдете себе си. Имате в действителност положително предложение.



Везни
Скъпи Везни, времето е идеално за обич. Не се мотайте,не се разсейвайте, стягайте багажа и беж да ви няма. Работата няма да остане несвършена, нали? Бъдете дейни, другояче половинката ви ще бъде недоволна.

Скорпион
Скъпи Скорпиони, ще ви коства много време и нерви, само че в последна сметка всичко ще си пристигна на мястото. в този момент е моментът да подредите сърцето си и да сложите в ред всички усеща, които бушуват в него.

Стрелец
Скъпи Стрелци, можете да разчитате на индивида до себе си. не е нужно да бъдете практични, а хармонични и за какво не - сантиментални! Обичайте, давайте, сваляйте звезди, Вселената ще изсипе цялостен панер в краката ви.



Козирог
Скъпи Козирози, проявете малко повече неизменност. Имате цел, знаете какво желаете да постигнете, тогава - действайте. Покажете на индивида, по който въздишате, че значи освен това за вас…

Водолей
Скъпи Водолеи, очарователни сте и това не остава неусетно. Забравете за разпоредбите, наслаждавайте се на това, което ориста ви дава. Прекрасно е, нали?

Риби
Скъпи Риби, не се поддавайте на провокации и не търсете под вола теле. С малко повече възприятие за комизъм неприятната обстановка ще бъде преодоляна. А по-късно ще имате цялостна естетика с индивида на сърцето си.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР