Вижте какво са ни подготвили звездите за седмицата от 9

...
Вижте какво са ни подготвили звездите за седмицата от 9
Коментари Харесай

Най-точният седмичен хороскоп

Вижте какво са ни подготвили звездите за седмицата от 9 до 15 януари.

Астро-аспекти

На 9 януари Венера тригон Марс
На 12 януари Марс излиза от назадничавост, стационарен
На 13 януари Слънце секстил Нептун
На 15 януари Венера площ Уран

Луната през седмицата се движи през знаците –Лъв, Дева, Везни и Скорпион

Благоприятни дни за подкастряне по лунен ден – 10, 12, 13 януари

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –9, 10, 11, 13, 14, 15 януари

„ Луна без курс ” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това са интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете всичко по този начин, както е, не предприемайте нищо значимо.

10.01. 03:54 - 10.01. 17:1613.01. 01:07 - 13.01. 04:5615.01. 10:41 - 15.01. 14:09

Овен – През новата седмица ще изпитате освен прилив на нова сила, разпоредителност, придвижване, само че също по този начин творчеството ще е значима част от живота ви. Гледайте да извършите верния ход: събирали сте вдъхновенията си и сте мечтали какво желаете да вършиме по-нататък, само че в този момент е моментът да превърнете фантазиите си в действителност! Да бъдете изобретателни и новатори е основно сега. Разчитайте на интуицията си, до момента в който следвате желанията на сърцето си, тъй като това в действителност може да е нещо особено.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете деликатни – 13, 14

Телец – Тези дни са свързани с щастливи аспекти, които засягат вашия дом на кармата и фантазиите ви. Сънищата ви може да са цялостни с хрумвания по какъв начин да спечелите повече пари, тъй че бъдете деликатни. Силната сила ще ви оказва помощ да постигате прогрес, което ви основава сигурност. Опитайте се да балансирате работата и фамилния живот, защото можете да извършите значим принос и в двете области. Не реагирайте на сложни шефове, сътрудници или клиенти. Емоциите ви могат да ви повлияят да действате съгласно импулсите си и това може да промени стила ви на деяние. Просто запазете хладнокръвие.

Благоприятни дни –11, 12
Бъдете деликатни – 9, 10

Близнаци – С планетарната сила на седмицата вие сте склонни да се поддадете на чувствени импулси, които не постоянно са във ваш интерес. Досега може да сте изпитвали възприятието, че животът ви е в застой. Атмосферата на сегашния интервал обаче предизвиква растежа ви, както и устрема да продължавате напред, оставяне на предишното зад тила и самоуверено напредване към светлото ново бъдеще. Това е чудесна опция да се движите в нова посока и да решите какво бихте желали да вършиме с живота си.

Благоприятни дни – 9, 10, 13, 14
Бъдете деликатни –11, 12


Рак – За да се справите с проблемите през седмицата няма да са ви нужни физически сили, а доза разсъдък, прозорливост и верен взор върху нещата. Разочарованието стартира да се измества, като постепенно вдигаща се мъгла. Тези дни ще деянията интензивност в връзките си. Нова връзка може да възникне от нищото. Животът е непрекъснато придвижване, тъй че не се съпротивлявайте на новите неща. Разчитайте на интуицията си. Заложете на своята божествена искра в сърцето си! Ще ви води до щастието, което всеки търси.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете деликатни – 13, 14

Лъв – С ясна цел в мозъка, можете да извършите всичко да се случи, стига да не се разсейвате от незначителните раздразнения, които изникват на пътя ви. Препятствието е просто опция да деянията своята креативност с уменията си за решение на проблеми. Може даже да докара до нещо доста по-добро, в сравнение с в началото сте си представяли. Хороскопът ви сочи към щастливи прекарвания през тази седмица. В партньорските връзки мнозина ще изпитват възприятие на мира, трайно благополучие и обич, както и опция в живота ви да се появи някой, който да заеме значимо място, в случай че сте необвързани.

Благоприятни дни – 13, 14
Бъдете деликатни – 9, 10


Дева – През седмицата има възможност от спорове и проблеми, само че в случай че се контролирате повече и замълчите в сериозни моменти, бихте могли да си спестите куп неприятности. Бъдете деликатни и в партньорските връзки, тъй като даже несъзнателно можете да обидите половинката си. Не падайте в плен на страстите, приемайте всичко с известна доза комизъм. Животът не е единствено работа. Намирайте време и за отдих, и за занимания. Ако сте още необвързани и търсите половинката си, бъдете внимателни. Светът е огромно място, тъй че не хвърляйте мрежата си в езеро, което е прекомерно плитко.

Благоприятни дни – 15
Бъдете деликатни – 11, 12

Везни – Графикът ви е цялостен до края на седмицата. Ако наподобява, че пристрастеността сред вас и обичания човек в последно време е охладняла, тогава може да откриете, че придвижването на планетите през идващите дни ви оказва помощ още веднъж да съживите връзката си. Преоткрийте естествената топлота и същинската обич, които съществуват сред вас, като прекарвате време, правейки нещо забавно дружно. Добре е да хармонизирате малко тялото си, може би като практикувате 5-те тибетци или други потвърдени йога извършения.

Благоприятни дни – 9, 10
Бъдете деликатни – 13, 14

Скорпион – През седмицата може да изпаднете в обстановка, в която да ви е мъчно да намерите баланс. Запазете хладнокръвие. Дори когато градусите на работното място се усилят, би трябвало да запазите самообладание и да се въздържате да достигате точката на шупване. Мнозина може да им се коства, че евентуално са стигнали до задънена улица, само че по този начин или другояче не можете да избегнете решаването на този проблем. Прочувствения, само че жив метод на живот е тъкмо това, от което се нуждаете, с цел да се чувствате ужасно, като риба във вода.

Благоприятни дни –11, 12
Бъдете деликатни – 9, 10

Стрелец – Тази седмица е значимо да се концентрирайте върху това, което е в действителност значимо. Имате много положителни шансове да повлияете на хода на финансите, само че се пазете от разнообразни подмолни измами, с които е наясно единствено този, който ги е почнал. Може да се чувствате спонтанни и свободни сега, само че планетите имат други проекти за вас. Ще благоприятстват любовта и сантименталните връзки. Това важи и в случай че имате свободно място в сърцето си и към момента търсите нова обич или сътрудник.

Благоприятни дни – 9, 10, 13, 14
Бъдете деликатни –11, 12

Козирог – Сега се движите с цялостна пара към нови работни задания. В работата очаквайте леко напрегната обстановка, тъй като има промени в самата конструкция, само че вие сте в сигурност. Почувствайте силата и се оставете на течението, което поддържате. През тези дни освен ще се разсъни у вас змията на чувствеността, само че и ще вдъхнете нова искра вяра на любовния си живот и ще желаете да измененията скучния стандарт на всекидневието в нещо ново и доста по-вълнуващо, в сравнение с е било преди.

Благоприятни дни – 11, 12
Бъдете деликатни – 13, 14

Водолей – Бавно ще почувствате поддръжката на Юпитер. Вече дишате по-лесно и нещата в работата малко по малко си идват на мястото. През седмицата ще се справяте с натиска на работата с лекост. Може да се случи да имате дребно неразбирателство с някой от работата ви или от фамилията. Не реагирайте остро на никого и изключително на най-близките ви. Поставете тъкмо границите си. Пазете се от недомислени дейности! По-добре не вземайте огромни решения. Въпреки това можете да извършите себе си малко по-щастливи като си купите нещо елегантно и потребно.

Благоприятни дни – 13, 14
Бъдете деликатни – 9, 10

Риби – Тази седмица ви носи известно облекчение. Вече постепенно стартирате да усещате по какъв начин напрежението понижава. Чудесно време да се потопите в сантиментални фантазии. Просто не влизайте в спор с колегата си. През тези дни ще станете по-наясно с неща, които до момента са били скрити под повърхността. Ако се фокусирате върху това, което желаете, можете да извършите доста неща. Способността ви да притегляте и поддържате връзка ще бъде плодоносна. Възможен е флирт на работното място.

Благоприятни дни – 13, 14
Бъдете деликатни – 9, 10

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР