Звездата от Loose Women Денис Уелч не позволи на скорошните

...
Звездата от Loose Women Денис Уелч не позволи на скорошните
Коментари Харесай

Дениз Уелч от Loose Women`s демонстрира неостаряваща фигура в дълбок бански, докато вдига рамене от реда на Ofcom

Звездата от Loose Women Денис Уелч не разреши на скорошните недоволства на Ofcom да помрачат настроението й, до момента в който показва страхотната си фигура във форма- втален бански костюм. Телевизионната водеща отлетя за Гърция за малко слънце, единствено дни откакто беше разкрито, че наблюдаващият на излъчването е получил 263 недоволства по отношение на полемика за кралското семейство в нейното шоу на ITV.

Изглеждаше, че е оставила цялата драма зад тила си, когато зае поза на палубата и се възползва оптимално от времето си надалеч от светлината на прожекторите. Документирайки празника си в обществените медии, фотография в Instagram демонстрира Дениз в дръзновен черен бански костюм с трагично надълбоко деколте. Обувайки черни клинове и заемайки поза със свито коляно на облегалката на стола, тя изглеждаше зашеметяващо.

Звездата бе лакирала ноктите си в алено в звук с червилото и изглеждаше необикновено блестяща и доста по-млада от своите 65 години, когато тя отметна глава обратно и подпря едната си р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР