Администрацията на Байдън в четвъртък обяви усилие за съкращаване на

...
Администрацията на Байдън в четвъртък обяви усилие за съкращаване на
Коментари Харесай

САЩ обявяват усилия за ускоряване на съдебните дела на мигранти, които пресичат границата нелегално

Администрацията на Байдън в четвъртък разгласи изпитание за редуциране на времето, належащо на имиграционните съдии в Съединени американски щати да вземат решение делата за леговище на избрани мигранти, които влизат в страната нелегално по границата с Мексико.

Пълнолетни мигранти, освободени от федерални гранични чиновници след нелегално прекосяване в Съединени американски щати, ще дават отговор на изискванията за присъединяване в програмата, според взаимна самодейност сред Министерството на вътрешната сигурност и правораздаването Департамент, който управлява имиграционните съдилища на страната.

Целта на напъните, споделиха високопоставени чиновници на Съединени американски щати, е да се форсира процесът на даване на леговище на мигранти със законни каузи и отменяне на слаби каузи. Федерални чиновници под републиканските и демократичните администрации обявиха, че актуалната дългогодишна времева рамка за решение на случаи на леговище служи като „ привлекателен фактор “, който притегля миграцията от стопански мигранти, които не дават отговор на условията за хум...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР