Законът за компенсации при излагане на радиация изтича това лято.

...
Законът за компенсации при излагане на радиация изтича това лято.
Коментари Харесай

Жителите на Мисури се отправят към Вашингтон, за да призоват за гласуване в Камарата на представителите на Закона за компенсациите при излагане на радиация

Законът за обезщетения при излагане на радиация изтича това лято. Първоначалният законопроект одобри Сената по-рано тази година, само че към момента не е прегледан в Камарата. Сенатор Джош Хоули, R-Mo., настояваше за разширение и разширение на самодейността и се опита да я добави като изменение към законопроекта на Федералната авиационна администрация (FAA).

„ Ако няма да получим гласове за изменение, няма да им оказа помощ да ускорят това “, сподели Хоули пред кореспонденти по отношение на законодателството на FAA.

Законопроектът е единствено едно изпитание, което жителите на Мисури речем, ще помогне на тези, които се разболяват от токсични уеб сайтове в района.

" Няма непредвидени облаги за никого ", сподели някогашният гражданин на Мисури Ким Визинтайн. „ Това не е „ ние просто даваме пари на тези жители и те ще имат всички тези случайни пари за харчене “. Много от тези медицински сметки… това е капка в чашата. “

Visintine израства покрай Coldwater Creek в Северен о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР