Вие сте много дълбока, интуитивна, чувствителна душа и тъй като

...
Вие сте много дълбока, интуитивна, чувствителна душа и тъй като
Коментари Харесай

2023: Годишен хороскоп за Рак

Вие сте доста дълбока, интуитивна, сензитивна душа и защото вашият шеф е прочувствената Луна, настроенията ви се повишават и спадат като приливи и отливи. През 2023 година съзнателното изпитание да обърнете внимание на ритъма на луната може да ви помогне да разберете себе си доста по-добре, тъй че обърнете особено внимание на следните специфични лунни часове.

В средата на април новолунието и слънчевото затъмнение във вашата кариерна зона могат да ви оказват помощ да започнете нов план, предопределение или изявление за нова работа или позиция отвън парка! В началото на май пълнолунието и лунното затъмнение във вашия дом на удоволствията може да ви насочат към търсене на неща, които ви карат да се чувствате добре. Креативността и драмата изобилстват!

В средата на октомври новолунието и слънчевото затъмнение във вашия домакински бранш може да ви накарат да търсите комфорт и сигурност там, където живеете. Преобзавеждането или раждането на бебе задоволява желанието ви да подобрите домашния си живот. В края на октомври пълнолунието и лунното затъмнение се свързват с бъдещето и обществените настройки, тъй че внимавайте да не вършиме изявления в обществените мрежи, които могат да бъдат възприети по неверен метод. Толкова е мъчно да различите тона, когато не говорите персонално!

И, несъмнено, както всяка година имате рожден ден, който очаквате с неспокойствие в някакъв миг сред края на юни и края на юли, а 2023 година е идеалното време да хванете юздите и да поемете контрола над личното си празненство! Ако желаете да се успокоите и да се поглезите с няколко близки другари или членове на фамилията, направете го! Ако предпочитате да поканите всички, които познавате, започнете да изпращате поканите! Направете тазгодишния празник тъкмо подобен, какъвто желаете. Заслужавате го!

Годината е подобаваща за реализиране на необикновен триумф. На път сте да натрупате купища пари в сметката си. Вашето семейство ще способства за вашия финансов напредък и благоденствие. Въпроси, свързани с имуществото на предците, ще ви донесат облаги. Но това е евентуално да се случи към второто тримесечие на 2023 година Планетата Сатурн може да сътвори някои проблеми и да докара до закъснение на финансовите ви въпроси през първото тримесечие. Но Марс, въпреки това, ще ви даде страхотни благоприятни условия за печелене на пари. Всъщност, в случай че сте човек с работа, обвързвана с пътешестване, очаквайте огромна сума пари да пристигна през 2023 година

Тези от вас, които имат бизнеси, ще преживеят ужасно време през 2023 година Ще забележите известно разширение на бизнеса и партньорствата към средата на месеците на годината. През цялата година обаче планетите Марс и Сатурн непрекъснато ще ви предизвестяват да не вземате прибързани решения, изключително когато вършиме вложения. Според финансовия хороскоп за Рак за 2023 година би трябвало да бъдете доста деликатни, до момента в който се занимавате с хора във връзка с вашия паричен бранш. Ако се занимавате с търговия, не забравяйте да употребявате думите умно и бъдете изцяло сигурни в препоръките си към тях.

Здраве

През цялата година ще виждате въздействието на планетата Сатурн върху вашето здраве и богатство. Важно е да запазите успокоение.Сатурн ще пристигна с предизвестие за обстановки, които може да се объркат, в случай че се държите повърхностно във връзка с здравето си. Така че потърсете всички признаци, които може да са притеснителни за вашето здраве. Освен това, планетата Юпитер ще донесе удивителни промени в живота ви. Веднага щом стартира още веднъж да работи към втората половина на годината, ще видите, че здравето ви е положително, стига да се грижите уместно за него. Терапиите, медикаментите и други лекувания, които сте считали, че не работят, скоро ще бъдат във ваша изгода. Затова не губете вяра за нищо и останете оптимисти за това къде се намирате в живота си, що се отнася до здравето. Освен това не забравяйте да не преминавате от едно лекуване към друго, защото това може да утежни нещата за вас. Важно е да пазите нервите си и да се постараете да бъдете спокойни.

Любов

Ако приказваме за първото тримесечие на годината, тези от вас, които имат проекти да предложат брак на специфичен човек, несъмнено ще съумеят. С преноса на Юпитер ще получите положителни благоприятни условия да им кажете по какъв начин се чувствате и да извършите връзката си още по-силна и по-добра. Въпреки това, някои проблеми могат да дойдат за локалните поданици, които се пробват да разрешат проблемите си във връзката за известно време, защото към същия интервал Сатурн също ще направи своя ход, което може да сътвори някои спънки във вашия бранш на любовта и връзките. Любовният хороскоп за Рак за 2023 година обаче предвещава, че в идващите месеци нещата несъмнено ще се оправят за вас. Така че, не се тормозете!

Ретроградният Марс ще се обърне непосредствено при започване на годината. Така че хората би трябвало да имат поради своите прочувствени възходи и падения, защото има наклонността да повлияе на несемейните от зодия Рак и да ги накара да се усещат депресирани, низки и изолирани. Избягвайте да стоите надалеч от околните си хора. Опитайте се да прекарате време със фамилията и приятелите си, защото това несъмнено ще ви помогне да подобрите настроението си. По-късно през втората половина на 2023 година любовният хороскоп предвещава любовни задължения. Но подготвени ли сте за това или не? Е, решавайте го не сами, а с колегата си.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР