Видео, публикувано в "Ютуб", показва какви количества от най-популярните храни

...
Видео, публикувано в "Ютуб", показва какви количества от най-популярните храни
Коментари Харесай

Какви количества храни и напитки са опасни за здравето

Видео, оповестено в "Ютуб ", демонстрира какви количества от най-популярните храни са способни да ни разболеят и даже убият, в случай че прекалим с тях.

И в случай че е належащо да изядете 1100 портокала, с цел да предозирате с витамин С, то единствено две лъжици индийско орехче са задоволителна отрова за организма, написа "Дейли мейл ".

Във видеото горе вижте най-вредните храни у нас.

Това е по този начин, тъй като индийското орехче съдържа мириститин. То е психоактивно вещество, което може да провокира спазми, сърцетуптене и даже гибел.

Убийствени могат да се окажат още 70 чаши кафе за човек с тегло 70 кг. Същият летален резултат реализират 85 шоколадови блокчета, 13 шота алкохол, 29 чаени лъжички черен пипер, 480 банана, 11 хиляди портокала, 10 чаени чаши захар или 6 литра вода, изпити в доста къс интервал от време.

10 храни, които не би трябвало да ядете на празен корем - СНИМКИ

15-те най-хубави храни за закуска

За първи път канадският канал в "Ютуб " Asap Science разгласява видео, в което сподели какви дози храни и питиета могат да ни убият през 2015 година Тогава клипът събра над 12 млн. гледания.

Миналата седмица просветителният канал разгласява втора част по тематиката, като единствено за пет дни видеото събра над 2,4 млн. гледания.



Четете още:

Какво е интервално недояждане и по какъв начин работи на тялото

Яжте по една лъжица на ден от това и ще усетите смяна в тялото

2 яйца дневно и 5 неща, които стават с тялото ни по-късно

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР